Fanseat GO – Omat ottelustriimit ja mahdollisuus samalla varainhankintaan

Elisa ja SSBL Salibandy Oy ovat räätälöineet salibandyseuroille valmiin konseptin omien lähetysten toteuttamiseen kaudella 2017-18.

Fanseat GO -palvelun tarjoaminen Salibandyliiga- ja Divari-seuroille on osa Salibandyliiton laajempaa Elisa-yhteistyötä. Aiemmin tänä syksynä Salibandyliitto tiedotti, että Elisa näyttää kaudella 2017–2018 sata peliä salibandya.
 
Mikä on Fanseat GO?
 
Fanseat Go on palvelu, jossa seurat voivat itse tehdä helposti suoria lähetyksiä. Lähetyksen voi toteuttaa kuluttajatason laitteilla (pelkkä kuvaaja tai kuvaaja ja selostaja).

Palvelu sisältää myös mahdollisuuden varainhankintaan, sillä lähetyksiä tekevät urheiluseurat tienaavat jokaisesta suoran lähetyksen katsojasta. Lähetykset ovat katsottavissa Fanseat-tunnuksilla. Maksuttoman kokeilukuukauden jälkeen palvelu maksaa 7,99€/kuukausi.
 
Samalla ulottuvilla on myös muu Fanseatin lähetystarjonta. Fanseatin kautta näkyvät mm. Salibandyliigan ottelut (Elisa Viihde Sport). Lisäksi tarjolla on Mestiksen ja Korisliigan ottelut ja paljon muuta.
 
Mitä seura tarvitsee oman lähetyksen toteuttamiseen?
 
1. Kameran ja kameran käyttäjän.
 
2. Internet-yhteyden, upload-suositus 10 Mb, minimi 5 Mb (tyypillisesti mobiiliyhteyskin riittää).
 
3. RTMP-protokollaa tukevan striimauslaitteen tai -ohjelmiston.
 
Keneen tulee olla yhteydessä Fanseat GO –toiminnan aloittamiseksi?
 
Fanseat GO -lähetyksistä kiinnostuneita Salibandyliiga- ja Divari-seuroja pyydämme olemaan yhteydessä alla mainittuihin henkilöihin.
 
Tekninen toteutus ja tekniset kysymykset:
Valtteri Munkki, valtteri.munkki(at)elisa.fi, 050 506 1561
 
Liiketoimintamalliin liittyvät kysymykset:
Ilkka Vanala, ilkka.vanala(at)elisa.fi, 050 506 1082

Jaa artikkeli