Fanitapaamiset huipentavat perjantain Ruotsi-ottelut - tapaa suosikkisi kasvokkain

Suoritusten ihaileminen katsomosta ei jää perjantain Ruotsi-otteluiden ainoaksi anniksi Energia Areenalla Vantaalla. Faneilla on kaikkien aikojen tilaisuus kohdata suosikkejaan kasvokkain.

Jo viime talven MM-pokaalikiertueella sekä kevään maaotteluissa pelaajat saapuivat yleisön luo tapaamaan faneja ja jakamaan nimikirjoituksia, ja vastaanotto oli mahtava. Sama perinne jatkuu heti perjantaina Energia Areenalla.

34149736232_8d2f3b9984_z.jpg

Klo 16 alkavan naisten Suomi-Ruotsi-ottelun jälkeen saapuvat valikoidut pelaajat hallin käytävälle tapaamaan katsojia, ja alustavasti on joukkueen kasvoiksi valittu Veera Kauppi, Oona Kauppi, Laura Manninen ja Mia Karjalainen.

Klo 19 alkavan miesten Suomi-Ruotsi-ottelun jälkeen on kentällä tilaa, ja mikäpä sen parempaa kuin tulla hakemaan suosikkinsa nimmari.
– Miesten pelin jälkeen median haastateltua pelaajia pääsevät juniorit keräämään nimmareita pelaajilta kentällä, Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun vinkkaa.
– Miesten pelissä tavattavissa ovat siis kaikki pelaajat.

Eikä tässä vielä kaikki.

Perjantain maaotteluiden alla on ohjelmassa Salibandyliigan 2017-2018 avausinfo, joka tuo Vantaalle kaikkien miesten ja naisten liigajoukkueiden edustuksen,
– Jokaisella naisten ja miesten salibandyliigajoukkueilla on hallissa oma ständi, jossa tavattavissa ovat liigajoukkueiden tähtipelaajat, Janne Bruun muistuttaa.

Tervetuloa!

Tässä speksit:

Päivä: Perjantai 8.9.2017
Paikka: Energia Areena, Vantaa (Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa)

Aikataulu:
klo 15 Ovet auki
klo 16 Naisten Suomi-Ruotsi
klo 19 Miesten Suomi-Ruotsi

Pääsyliput 
Aikuiset 20€
Opiskelijat 15€
Eläkeläiset 15€
Lapset (4-15 v.*) 10€
Ryhmälippu (4 hlö) 50€

*Alle kolmevuotiaat ovat tervetulleet tapahtumaan maksutta sylilapsina ilman omaa paikkalippua.

Tapahtuman irtoliput myy Lippupiste – SIIRRY LIPUNMYYNTIIN

fin-swe.png

Jaa artikkeli