"Fanitapaaminen ylitti kaikki odotukset" - Yli 300 fania saapui tapaamaan Suomen maajoukkuetta

Ravintola Pilsenissä järjestettiin fanitapahtuma, johon osallistui yhteensä yli 300 henkilöä. Fanit pääsivät tervehtimään kasvotusten Suomen maajoukkuetta.

Virallinen MM-kisojen fanitapaaminen järjestettiin ravintola Pilsenissä, Prahassa yli 300 Suomi-fanin osallistuessa tapahtumaan. Suomen salibandymaajoukkue saapui paikalle raikuvien aplodien säestämänä ja tervehti tapahtumassa faneja jutteluhetkillä, nimikirjoituksilla ja yhteiskuvilla.

Maajoukkuepelaajat Miko Kailiala ja Janne Lamminen kommentoivat fanitapahtumaa aivan mahtavaksi. Fanien määrä yllätti koko joukkueen ja sinivalkoisiin pukeutuneiden kannattajien kohtaaminen kasvotusten oli tärkeää kaikille. 

Juniorifanit Roope ja Elmo lupaavat kannustaa Suomea äänekkäästi katsomosta pelien aikana. Kuopiosta Prahaan matkanneet Joni ja Teemu ovat varustautuneet MM-kisoihin sinivalkoisilla pelipaidoilla. Tapahtumien ja fanikulttuurin kehityspäällikkö Janne Bruun kuvailee fanitapahtuman jälkitunnelmia onnellisen helpottuneeksi – tapahtuma onnistui yli odotusten.

Fanien matkaisäntinä toimivat Toni Lötjönen ja Mikko Kohonen saapuivat Prahaan muiden Suomi-fanien kanssa yhteisellä charter-lennolla. Ensimmäinen fanitapahtuma ylitti Lötjäsen mukaan kaikki odotukset. Kohonen kuvaa tunnelmaa hienoksi, sillä tupa oli täynnä salibandyfaneja ja tunnelma oli lähes kuin kotikisoissa. Suomalaisuus ja sykkivä salibandysydän yhdistää faniryhmää, joista matkanjohtajat uskovat olevan suuri apu peleissä koko joukkueelle. 

Lue lisää MM-kisojen fanitoiminnasta:

Maajoukkuepelaajat lähettävät terveisiä Suomi-faneille: ”Voittakaa vastustajafanit sata-nolla”

”Trimmatkaa ääni kuntoon ja laittakaa sinivalkoista päälle” – Tälläistä fanitunnelmaa oli alkusarjojen peleissä

Facebook-ryhmä faneille: WFC2018 – Suomifanit

Faniohjelma

Jaa artikkeli