Fanit ja liigatähdet ikävöivät toisiaan: Rico, 9, otti ohjat välierähaastattelussa

F-liigan eilisen välierän Nokian KrP–Classic jälkeen nähtiin erilainen haastattelu, kun KrP:n nuorta tähteä Anton Rothia puhutti etänä 9-vuotias Näätä-fani Rico.

Selväksi tuli, että fanit ikävöivät pääsyä paikan päälle katsomoon suosikkejaan kannustamaan ja pelaajat yhtä lailla kannattajiaan tuekseen.

Ricon itse suunnittelema kysymyspatteristo tiedusteli Anton Rothin suunnitelmia tulevaisuuden tuuletuksista, pelimailan vaihdosta ja siitä, meinaavatko nokialaiset ”kyykyttää maajoukkuemiehet” seiskapelissä. Vaikka pelataan tyhjille katsomoille, elävät fanit kotimatsomoissa täysillä mukana.

Nokian KrP ja Classic ratkaisevat torstaina seitsemännessä välierässä, kumpi jatkaa F-liigan finaaliin Oilersia vastaan. Kolmen voitokkaan semifinaalin lisäksi KrP on tällä kaudella pudottanut Classicin Suomen Cupissa, ja torstaina haussa on jo viides keskinäinen voitto.

F-liigan ratkaisut tuo kotisohville Ruutu. Seuraa kauden huipennusta myös F-liigan ja näillä sivuilla sekä sosiaalisen median kanavillamme TwitterissäFacebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

Katso Ricon ja Anton Rothin juttutuokio:

Jaa artikkeli