Fanimatkalle Sveitsiin miesten MM-kisoihin – matka- ja lippupaketit nyt myynnissä

Miesten salibandyn MM-kisat pelataan jälleen tänä vuonna, alle vuosi kotikisojen jälkeen! Turnaus pelataan upeassa Sveitsin Zürichissä marraskuussa ja Elämys Sport yhdessä Salibandyliiton kanssa järjestää Suomen faneille valmiit matkapaketit tapahtuman ratkaisupeleihin. Matkapaketin lisäksi voit samalla ostaa myös liput Suomen sinivalkoiseen fanikatsomoon välierä- ja mitalipeleihin. Omatoimimatkailijoiden on nyt myös mahdollista ostaa liput suoraan Suomen fanikatsomoon kisajärjestäjän suoran linkin kautta.

Faneille on luvassa finaaliviikonlopun aikana myös muuta ohjelmaa Zurichissä sinivalkoisella teemalla. Faniohjelman sisällöstä uutisoimme lisää lähempänä kisoja.

Näin varmistat paikkasi kisoissa:

1. Osta valmis matkapaketti Elämys Sportin kautta täältä. Matkapaketin ostaneille on varattu Suomen fanikatsomosta lippuja, jotka voit ostaa vain matkapaketin yhteydessä.

Matkapaketit sisältävät Finnairin suorat lennot, majoituksen Zürichin keskustassa, lentokenttäkuljetuksen sekä suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Majoituksen voi valita kahdesta eri tasoisesta hotellista ja näin vaikuttaa matkan hintaan.

2. Osta otteluliput välierä- ja finaalipäiville suoraan kisajärjestäjän Suomi-faneille tekemän linkin kautta. Lippuja on rajoitettu määrä saatavilla ja voit ostaa ne tämän linkin kautta.

HUOM! Liput eivät ole julkisessa myynnissä, joten ne saa ostettua vain tämän linkin kautta.

Otteluohjelma ja näin ollen myös Suomen alkusarjan pelipäivät selviävät kun koronan vuoksi siirtyneet karsinnat on saatu pelattua. Suomi karsii omasta kisapaikastaan yhdessä Hollannin, Iso-Britannian ja Viron kanssa toukokuussa Latviassa.

Tätä tarjosi edellinen fanimatka Prahan MM-kisoihin!

Lisätiedot:

Hanne Nyrönen
Tapahtumapäällikkö
Tapahtumien kokonaisvastuu, suunnittelu ja toteutus, U19-naisten MM-kisat 2024 Lahti.

Jaa artikkeli