F-liigan finaalien aikataulut selvillä – huipennus mahdollisesti Nordiksella ja Hakametsässä

F-liigan lopullinen finaaliohjelma on saatu lukkoon. Mikäli Oilersin ja Classicin sarja venyy jatkopeleihin, siirrytään viidennestä pelistä alkaen pelaamaan isommille areenoille.

Viides ja kuudes finaali pelataan Nordiksella eli Helsingin jäähallissa (virallinen yleiskapasiteetti 8200). Mikäli sarja venyy seiskapeliin, ratkaistaan mestaruus viime kevään tapaan Hakametsässä (virallinen yleisökapasiteetti 7300).

Ottelupaikkoihin vaikuttaa jäähallien varaustilanne erityisesti Hakametsän osalta. Classic ja Oilers ovat tehneet tiivistä yhteistyötä mahdollisten jäähallipelien suunnittelun kanssa – tavoite on rakentaa yhdessä ikimuistoiset ottelutapahtumat kevään ratkaisupeleihin.

Kotietu pitää kentällä tutun kaavan mukaisesti: Oilers on kotijoukkue mahdollisissa 5. ja 7. finaalissa. Classic on puolestaan kotijoukkue 6. finaalissa Nordiksella.

Liput kevään kaikkiin peleihin myy Tiketti. Vastaanota liput ilmaiseen Kivra-mobiililompakkoon ja nautit seuraavista eduista:

💰: Säästät selvää rahaa, kun et maksa enää toimitusmaksuja.

☕️: Saat ilmaisen kahvin – uudet Kivran käyttäjät saavat vapaakoodin R-kioskille.

🫶: Teet hyvää! Jokainen vastaanotettu lippu kerryttää F-liigan ja Kivran hyväntekeväisyyspottia vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan! Tuo kerätty potti julkaistaan keväällä F-Gaalassa.

Jaa artikkeli