Espoon Derbyviikonloppua paikan päälle seuraamaan saapuvat: Ota nämä vinkit talteen

Espoon Derbyviikonloppua paikan päälle seuraamaan saapuvia varten olemme koonneet Tapahtumakävijän oppaan. Sen vinkeillä saat tapahtumasta enemmän irti.

Oppaaseen kannattaa tutustua tarkemmin myös siksi, että katsomoturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Myös eri pääsylippuvaihtoehdoista on tarjolla kattavasti tietoa. 

Turnauksen käsiohjelma (pdf).

Espoo Metro Areenalla mitellään perjantaista lauantaihin U19-poikien ja miesten salibandyherruudesta Suomen ja Ruotsin välillä. Espoon hegemoniakamppailuna pelataan Salibandyliigan derby Oilers-Westend Indians.

Salibandymiesten meet & greet lauantaina
– MM- ja Uno-pystit myös paikalla

Otteluiden lisäksi Areenalla tapahtuu paljon muutakin. Luvassa on mm. Suomen miesten maajoukkueen meet & greet -tuokio lauantaina miesten ottelun jälkeen. Tulevat MM2020-kisat ovat näyttävästi esillä omalla promopisteellään ja Suomen maajoukkueen fanituotteita voi ostaa paikan päällä, maksutavan ollessa ainoastaan maksukortit.

Miesten MM-pokaali ja Urheilugaalassa Vuoden Joukkue -valinnan myötä tullut Uno-pysti ovat myös esillä näyttävästi. Niiden äärellä on mahdollisuus valokuvata itsensä tai vaikkapa kaverin kera.

Tapahtuman ohjelma
Perjantai 1.2.
15:30 Ovet ja lipunmyynti aukeavat
16:15 Suomi – Ruotsi (PU19)
19:00 Oilers – Indians (Salibandyliiga)

Lauantai 2.2.
12:00 Ovet ja lipunmyynti aukeavat
13:00 Suomi – Ruotsi (PU19)
16:00 Suomi – Ruotsi (miehet)
19:10 Suomen maajoukkueen meet & greet -tapahtuma (Metro Areenan ala-aulassa, MM2020-promopisteellä).

Huomioitavia turvallisuusasioita – näitä tavaroita ja tuotteita ei voi tuoda katsomoon
Tapahtuman katsomoturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Muistutamme, että sisäänpääsyssä suoritetaan satunnaislaukkutarkistuksia.

Esineet, jotka on määritelty kielletyiksi:
Alkoholi ja päihteet
Kaikki pullot ja astiat (pl. 0,5 l. tyhjä muovipullo/hlö)
Astaloiksi kelpaavat tangot ja muut (esim. sateenvarjot, vahvat tangot jne.)
Paineilmatorvet ja muut mekaaniset/sähköiset melun aiheuttajat
Laserosoittimet ja radiolähettimet
Järjestelmä-/ammattikamerat (pl. media-akkreditoinnin omaavat valokuvaajat)
Soihdut, savut, ilotulitteet yms.
Eläimet ja lemmikit
Kaikki alustat, joissa loukkaavia tekstejä tai muuta loukkaavaa sisältöä

Vain fanikatsomossa (207) sallitaan
Yli yhden neliömetrin kokoiset kankaat ja banderollit (paloturvallisuustodistus esitettävä pyydettäessä)
Soittoinstrumentit

Saapuminen ja poistuminen
Suosittelemme välttämään omalla autolla saapumista runsaan lumimäärän aiheuttaman pysäköintitilan puutteen takia. Helpoiten Espoo Metro Areenalle pääsee metrolla ja Taksi Helsingin takseilla.

Lähestymiskartta

Sisäänkäynti
Yleisön sisäänkäynti tapahtuu areenan pääovilta (ks. lähestymiskartta). Ennakkolipuille on oma, nopeampi sisäänkäyntinsä.

Taksilla: Matkaa Espoon Metro Areenalle vaivattomasti ja luotettavasti Taksi Helsingin kyydissä. Taksi Helsinki palvelee sinua koko pääkaupunkiseudulla. Tilaa kyytisi numerosta 0100 0700 tai lataa helppokäyttöinen sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Lauantaina miesten maaottelun jälkeen Espoo Metro Areenan pihalla on Taksi Helsingin väliaikainen taksitolppa.

Julkisilla liikennevälineillä: Urheilupuiston metroasema sijaistee 250 metrin päässä Espoo Metro Areenasta. Myös useat bussilinjat pysähtyvät kävelymatkan päähän Espoo Metro Areenalle. Reitit ja aikataulut (HSL): http://reittiopas.fi

Suosittelemme saapumista kävellen, taksilla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Pääkaupunkiseudun runsaiden lumisateiden vuoksi lähialueen kaikilla pysäköintialueilla on normaalia vähemmän pysäköintitilaa. Mikäli saavut omalla autolla, saavu ajoissa ja pysäköi harkiten sekä yleinen sujuvuus huomioiden. Espoo Metro Areenan lähipysäköintialueella on ruuhka-aikoina pysäköinninohjaus.

Lipunmyynti ja noudettavat liput
Suosittelemme pääsylippujen hankkimista ennakkoon verkosta. Kaikki pääsyliput ovat päivälippuja, eli niillä näkee päivän/päivien molemmat ottelut.

Kahden päivän tapahtumaliput sekä lauantain päiväliput myy Lippupiste: http://lippu.fi/salibandy

Perjantain päiväliput myy Esport Oilers.

Lipunmyynti Metro Areenalla: Ovilipunmyynti tapahtuu pääsisäänkäynnin keskimmäisessä tuulikaapissa lipunmyyntitiskeillä.

Perjantaina yhdellä tiskillä myydään vain kahden päivän lippuja ja kahdella tiskillä perjantain päivälippuja. Seuraa opasteita areenan pihalla.

Maksuvälineinä käyvät kaikilla lipunmyyntipisteillä sekä maksukortti, että käteinen.

Noudettavat liput: Mikäli sinulle on jätetty tai haluat jättää pääsylippuja noudettavaksi, sinua palvelee noudettavien lippujen tiski pääsisäänkäynnin vasemman puoleisimmassa tuulikaapissa.

Noutaessasi sinulle jätettyjä lippuja, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Mikäli haluat jättää lippuja noudettavaksi, laita noudettavaksi jätettävät pääsyliput valmiiksi kirjekuoreen ja kuoreen selkeästi noutajan nimi.

Avattavat katsomot
Molempina päivinä auki ovat ensimmäisen kerroksen 101- ja 102-katsomot sekä kaikki 2. kerroksen katsomot. Paikat ovat molempina päivinä numeroimattomia. Lauantaina on myynnissä ja käytössä kahden eri kategorian, alakatsomon sivukatsomoiden sekä pääty- ja yläkatsomoiden lippukategoriat.

4. kerroksen katsomoiden F-puoli avataan, mikäli alakerta myydään täyteen.

Lauantain 2.2. katsomopoikkeukset
Lauantaina on myynnissä ja käytössä kahden eri kategorian, alakatsomon sivukatsomoiden sekä pääty- ja yläkatsomoiden lippukategoriat.

Katsomosta 203 rajataan VIP-katsomo, jonka paikat eivät ole, kuin VIP-akkreditoitujen käytössä.

Katsomoon 205 rajataan seuralippujen katsomopaikat, jotka eivät ole muilla pääsylipuilla käytössä

Katsomo 207 on varattu Suomen fanikatsomoksi, mutta fanijoukkoon on tervetullut liittymään muidenkin katsomoiden pääsylipulla.

Katsomo 212 on varattu ja rakennettu mediakatsomoksi, eikä ole muun yleisön käytössä.

Ravintolapalvelut
Espoo Metro Areenan runsaat ravintolapalvelut palvelevat asiakkaita sekä perjantaina, että lauantaina. Voit varata pöydän Mario’s ravintolaan, josta mahdollisuus seurata otteluita ravintolapöydän äärestä a la carte menun ja baarin antimin. Varaa pöytä: myynti.metroareena(at)restel.fi / puh. 020 799 4010.

Kuva: Mika Hilska / MM2018

Jaa artikkeli