Espoon derby Heimon heiniä, uusinta pelataan helmikuussa maaottelutapahtumassa

Westend Indians löi Espoon derbyssä Oilersin rankkareilla 7-6. Seuraava kaupungin paikallinen isketään helmikuun aluksi Suomen ja Ruotsin maaottelutapahtuman yhteydessä.

Salibandyliiga jäi tänään joulutauolle Espoon derbyllä, jossa Westend Indians kukisti Oilersin rangaistuslaukauksilla 7-6. Seuraava Espoon paikallinen mitellään helmikuun aluksi yhteisenä tapahtumana Suomi–Ruotsi-maaotteluiden kanssa. Tänään pelattiin myös miesten TEHO Sport Suomen Cupin ensimmäinen puolivälierä, jossa Happee kukisti EräViikingit.

Westend Indians johti Otahallissa ensimmäisessä erässä 3-1 ja Oilers toisessa 5-3, mutta lopulta edes kolme erää ei riittänyt ratkaisuun. Siinä johti ensin Oilers 5-4 ja sitten Indians 6-5, mutta vieraiden Onni Piiparisen tasoitus ajassa 48.41 päätti maalinteon. Maalittoman jatkoajan jälkeen voittaja oli haettava rangaistuslaukauksilla, joissa Westend Indiansilta onnistuivat Valtteri Kainulainen, Janne Jaanus, Otto Lehkosuo ja Joonas Föhr mutta Oilersilta vain Sylvester Raikamo.

Espoon paikallisottelua seurasi Otahallissa 778 katsojaa, ja vielä enemmän on luvassa Espoon Metro Areenalle 1. – 2. joukkueiden kohdatessa seuraavan kerran. Tuolloin ohjelmassa on nimittäin myös miesten sekä nuorten Suomi–Ruotsi-maaottelut.

Lue lisää helmikuun tapahtumasta

Happee selviytyi ensimmäisenä miesten TEHO Sport Suomen Cupin välieriin kaadettuaan tänään Helsingissä EräViikingit komeasti 11-5. Happee vei jo avauserän 3-0 ja johti toisessa 6-1 ennen kuin isännät kirivät parhaimmillaan kolmen maalin päähän. Keskisuomalaisten seremoniamestareina häärivät tänään tehot 3+2 koonnut Jami Manninen ja neljä maalia laukonut Juuso Heikkinen.

Lauantaina pelataan miesten TEHO Sport Suomen Cupissa vielä puolivälierät FBC Turku – Happee Steamers Turussa ja SB Paapat – Classic Vaasassa.

espoo_700.jpg

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli