Eskariviikko liikuttaa yhteensä 43 000 eskarilaista ympäri Suomen

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa. Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Hippo Säbäkipinän Eskariviikkoa.

Henri Hippo on mukana seikkailemassa ja liikuttamassa Säbäkipinän Eskariviikolla. Kaiken keskiössä on yhdessä tekeminen, leikkiminen ja liikkuminen. Hippo x Säbäkipinä haluaa kannustaa kaikkia eskarilaisia liikkumaan monipuolisesti ja ennen kaikkea saamaan positiivisia elämyksiä liikkumisesta.

Eskariviikko järjestetään nyt alkaneella viikolla ja mukana on yhteensä 43 000 eskarilaista ympäri Suomen. Hippo Säbäkipinän eskariviikot on suunnattu eskari- ja viskari-ikäisille lapsille. Viikkoja on kaksi lukukauden aikana – toinen syyskuussa (2.-6.9.2024) ja toinen tammikuussa (22.-26.1.2024).

Tammikuun 2024 materiaalit ovat:

  • Hippo Säbäkipinä liikuntapassi
  • Hippo Säbäkipinä liikuntapassipalkinto lapsille
  • Hippo Säbäkipinä juliste
  • Hippo Säbäkipinä pelilauta
  • Hippo Säbäkipinä liikuntakortit
  • Hippo Säbäkipinä tehtävävihko
  • Hippo Säbäkipinä värityskuvia
  • Säbäkipinä liikuntaleikki
  • Säbäkipinä liikuntabingo

Hippo x Säbäkipinä -konsepti on osa Suomen Salibandyliiton ja OP Ryhmän yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen mahdollisuus liikkumiseen ja innostaa lapsia monipuolisen liikunnan pariin.

Hippo Säbäkipinän liikuntakoulu

Eskariviikon ohella järjestetään 10 eri paikkakunnalla Hippo Säbäkipinän liikuntakoulua. Liikuntakoulut toimivat seuravetoisesti ja ne pitävät sisällään 5 kerran lajiin tutustumisen.

Hippo Säbäkipinä eskariliikuntakoulua järjestävät tammikuussa 2024:

Punkaharjun Urheilijat, Punkaharju
Santa´s United, Rovaniemi
Esport Oilers, Espoo
Hawks, Helsinki
FBC Turku, Turku
Koovee, Tampere
Nibacos, Kokkola
Pöytyän Urheilijat, Pöytyä
O2-Jyväskylä, Jyväskylä
Kirkkonummi Rangers, Kirkkonummi

Etsimme syksylle 2024 kymmentä seuraa toteuttamaan Hippo Säbäkipinä eskariliikuntakoulua.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli