Eskarisäbän tukihaku jatkuu

Eskarisäbän tukihakua on jatkettu marraskuun loppuun saakka. Salibandyliiton jäsenseurat voivat hakea tukea 5-6-vuotiaiden lasten salibandytoiminnan käynnistämiseen.

Nyt auennut Eskarisäbähaku on järjestyksessään viides.

Salibandyseuroja kannustetaan Eskarisäbän kautta tarjoamaan lajia jo alle kouluikäisille lapsille. Vanhemmat etsivät lapsilleen harrastusta juuri kouluiän kynnyksellä.

Salibandy haluaa olla yksi laji, mikä on tarjonnassa mukana.
– Seurat ovat innostuneet mukavasti käynnistämään Eskarisäbäkerhoja ympäri Suomen, kertoo pelaamisen kehittäjä Eeva Welling ja jatkaa:

– Seura voi toteuttaa tutustumistapahtuman eskarilaisille joko päiväkodin yhteydessä tai erikseen tapahtumapäivänä läheisellä liikuntahallilla. Eskarilaiset pääsevät tapahtumassa tutustumaan palloon ja mailaan ja tietysti pelaamaan.

– On tärkeää, että tapahtuman jälkeen seurat huolehtivat, että Eskarisäbäkerhot käynnistyvät. Tutustumistapahtumien tehtävä on markkinoida Eskarisäbäkerhoja.

Seurat voivat hakea taloudellista tukea Eskarisäbätapahtumaan.

Taloudelliset tukimuodot ovat:
>> Varustepaketti
>> Ohjaajapalkkiot
>> Kuljetuskustannukset
>> Salikulut

Kuva: Pekka Palomäki/Loviisan Tor

Lisätietoja Eskarisäbästä:

Eeva Welling
Seuratoimintapäällikkö, etelä
Aikuisten harrastaminen, erityisryhmät, tapahtumat. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.

Jaa artikkeli