ErVi etevämpi Espoossa, Paapat putputtivat OLS:n lauluun Cupista

EräViikingit nousi Westend Indiansin vieraana kolmen maalin takaa voittoon Otahallissa, ja SB Paapat näytti OLS:lle pelin mallia TEHO Sport Suomen Cupissa.

Salibandyliigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa EräViikingit nousi tasapisteisiin viidentenä olevan Oilersin kanssa kaatamalla Espoossa Westend Indiansin 7-5.

Westend Indians vei illan ottelussa avauserän 3-1, ja toisessa ”Heimon” itseluottamus kasvoi lisää. Indians selvitti ilman yhtäkään takaiskua Valtteri Kainulaisen viiden minuutin jäähyn, minkä jälkeen Kainulainen itse ja Aaro Astala laukoivat lukemiksi jo 5-2. Siihen isäntien ilonhetket kuitenkin päättyivät. EräViikinkien Markus Salmi kavensi toisen erän lopulla, ja kolmannen alussa Eero Nuutinen ja Ossi Jalonen nostivat helsinkiläiset jo rinnalle. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa otti Indiansin Janne Jaanus kahden minuutin jäähyn, ja ylivoimalla Jani Kukkola iski EräViikinkien voittomaalin. Otto Blomqvist sinetöi vielä loppunumerot tyhjiin.

Westend Indians jatkaa kahdeksantena, ja puskuria pudotuspeliviivaan on kolme pistettä.

Salibandyn TEHO Sport Suomen Cupissa koeteltiin neljännesvälierien aluksi sarjahierarkioita, kun II divisioonan SB Paapat löi liigajoukkue OLS:n 7-6. Paapat putputtivat tehot 3+1 tehneen Valtteri Nurmen ja 1+2 merkkauttaneen Joona Kukon johdolla päätöserän alussa taululle 7–3-johdon, jota OLS alkoi kiriä kiinni muttei ehtinyt enää rinnalle.

Cup jatkuu viikonloppuna seuraavasti:

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 6. kierroksen (neljännesvälierät) otteluohjelma:

La 17.11. klo 18:00 FoSu – Happee, Kirkassilmä Areena Forssa
Su 18.11. klo 15:00 Merikoski SBT – SPV, Kastelli Oulu
Su 18.11. klo 16:00 Hatsina – Classic, Saimaa Stadiumi Mikkeli
Su 18.11. klo 17:45 SBS Kings – TPS, Esport Areena Espoo
Su 18.11. klo 18:30 EräViikingit – Indians, Mosahalli Helsinki
Su 18.11. klo 18:30 Rangers – FBC Turku, Kirkkonummen väestösuoja
Su 18.11. klo 19:00 Happee Steamers – O2-Jyväskylä, Palokan koulukeskus Jyväskylä