Erotuomarien Fisherman’s Friend -paidat säväyttivät kotikisoissa – ehdolla sponsorointipalkinnon saajaksi

Sponsorointi ja Tapahtumat Awards on jokavuotinen tapahtuma, jossa palkitaan edellisen vuoden parhaat sponsorointiyhteistyöt ja tapahtumat. Tänä vuonna finalistien joukossa nähdään miesten MM-kisojen ja Fisherman’s Friendin kumppanuus, jossa arvokisojen tuomarit pukeutuivat pastillipakkauksien ulkoasua mukaileviin raitakuoseihin.

Yhteistyö herätti positiivista huomiota kisakatsojissa ja lajin seuraajissa koko kisojen ajan. Ennen kisoja toteutetuissa kuvauksissa malleina toimivat MM-kisojen tuomarit. Tuomaripaitojen brändäys oli ensimmäinen kerta, kun MM-tasolla tämänkaltainen toteutus nähtiin. Mukana yhteistyötä rakentamassa Fisherman’s Friendin ja Salibandyliiton lisäksi oli Markkinointiosakeyhtiö i2. Lisäksi kansainvälinen salibandyliitto, IFF, oli ennakkoluulottomasti mukana uudenlaisessa yhteistyössä.

MM-kisojen ja Fisherman’s Friendin yhteistyön lisäksi kilpailun finaaliviisikosta löytyy toinenkin salibandy-ehdokas. Ideapark Lempäälän ja Classicin kumppanuus, uusi kotiareena Bläk Boks ja huippu-urheilun vieminen osaksi kauppakeskusta toivat uudenlaiselle urheilutoteutukselle myös finaalipaikan.

Vuoden parhaat tapahtumat ja sponsorointiteot palkitaan 3.3. järjestettävässä gaalassa.

Tutustu Sponsorointi & Tapahtuma Awardsin finalisteihin ja osallistu yleisöäänestykseen. Linkki äänestykseen löytyy finalistisivun alalaidasta.

Jaa artikkeli