EräViikinkien vahva ilta jätti Westend Indiansin statistiksi

EräViikingit nautti Energia Areenan keskiviikkoillasta kaatamalla Westend Indiansin peräti 9-3.

EräViikingit otti taas vuorostaan Salibandyliigan kakkospaikan, kun se kaatoi tänään kotonaan toisen pudotuspelien kotiedusta taistelevan joukkueen Westend Indiansin 9-3. EräViikingit on tosin pelannut kaksi ottelua pisteen päässä olevaa Oilersia ja kahden pisteen päässä vaanivaa Nokian KrP:tä enemmän.

Tänään EräViikingit repi eron jo ottelun avauserässä, jossa Jani Kukkola nosti Tuomas Ahon laukauksen kakkospallosta 1-0, Juho Niinikoski ohjasi näyttävän syöttelyn jälkeen takatolpalta 2-0 ja vielä Aho vapautti läpisyötöllään Mika Moilasen läppäämään alivoimalla 3-0. Indiansin toisen erän kavennus jäi laihaksi lohduksi, kun isännät naputtelivat perään kolme maalia lisää. Voittajien tehomies oli tänään hyökkäävä puolustaja Tuomas Aho maalilla ja kolmella syöttöpisteellä. Mika Moilanen merkkautti 2+1 ja Joonatan Lindholm 1+2.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, kun sarjakärki SB-Pro peittosi Pelicans SB:n lopulta 4-1. NLA:ssa viimeisenä SB-Prota 37 pistettä perässä olleet lahtelaiset harasivat tänään sitkeästi vastaan ja nousivat vielä toisessa erässä Edith Pärnikin maalilla tilanteeseen 2-1. Vasta päätösjakson puolivälissä Ina Leminen kasvatti Pron etumatkaa ylivoimalla, ja loppunumerot nosti Karoliina Kujala tyhjiin.

Illan kolme pistettä takasivat SB-Prolle NLA:ssa tavoittamattoman etumatkan ja runkosarjan voiton, kun pelaamatta on enää kaksi kierrosta.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää