EräViikingit pestasi markkinointijohtajan

EräViikingit on nimittänyt uudeksi markkinointijohtajakseen Olli Lähdesmäen.

Salibandyseura EräViikingit jatkaa suunnitelmansa mukaista strategista kasvuaan ja on nimittänyt uudeksi markkinointijohtajakseen Olli Lähdesmäen. Lähdesmäki, 30, on toiminut aikaisemmin urheilumarkkinoinnin tehtävissä HC TPS:ssä ja Seinäjoen Jalkapallokerhossa. Koulutukseltaan Lähdesmäki on kauppatieteiden maisteri, ja hän aloittaa tehtävässään heti.

– Haluamme ottaa seurana isoja kehitysaskeleita ja tämä rekrytointi on merkittävä osa suunnitelmallista kasvuamme. Olemme saaneet menneen vuoden aikana rakennettua urheilupuolen organisaatiomme erittäin laadukkaaksi. Tavoitteenamme on olla edelläkävijöitä lajissamme myös organisaation muiden toimintojen osalta, johon vahvasti kuuluu mm. markkinointi ja viestintä koko seuran osalta. Haluamme kehittää brändiämme ja luoda entistä enemmän arvoa jäsenillemme sekä muille sidosryhmillemme, johon Lähdesmäki tuo mukanaan vankkaa osaamista, kommentoi EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen.

– Olen todella innoissani päästessäni mukaan EräViikinkien matkaan kohti uusia tavoitteita. Laji on kansainvälisesti vahvassa kasvussa ja Suomi, sekä EräViikingit maailman suurimpana seurana ovat tässä kasvussa suunnannäyttäjiä. Lajin monet ominaisuudet ja arvot ovat sellaisia mitä monet muut lajit kadehtivat. Näiden arvojen kautta lähdemme kehittämään myös EräViikingit-brändiä, jonka alle mahtuu niin matalan kynnyksen harrastustoiminta kuin lajin tavoitteellinen huippu-urheilupuolikin. Haluamme mukaamme jäsenillemme lisäarvoa tuottavia ja arvoihimme sopivia yhteistyökumppaneita, kommentoi Lähdesmäki.

EräViikinkien tiedotteesta

Jaa artikkeli