EräViikingit on P21-ikäluokan mestari – Westend Indians kaatui kolmannen kerran

EräViikingit on P21-sarjan Suomen mestari kaadettuaan finaalisarjassa Westend Indiansin suoraan kolmessa ottelussa. Ratkaiseva voitto irtosi Tapanilan Mosahallin 402 katsojan edessä murskanumeroin 10-4.

EräViikingit karkasi avauserässä 3–0-johtoon, jonka Indians pelin puolivälissä kavensi tilanteeksi 3-2. EräViikingit osui kuitenkin ennen toista taukoa vielä viidesti ja toisen tauon lukemiksi 8-3. Päätöserässä nähtiin enää kotijoukkueen Eero Koistisen ylivoimamaali, Setti Roimelan kavennus kuudella viittä vastaan ja Luka Ainoan laukoma kauden päätösmaali.

Juhani Järvenpään ottelukuviin (galleria täydentyy)

Mestaruus tuli puhtaalla yhdeksän perättäisen voiton sarjalla, kun puolivälierissä kaatui Karhut 3-0, välierissä Oilers samoin numeroin ja nyt vielä semifinaalissa Classicin pudottanut Westend Indians.

Ratkaisufinaalin tehomies oli Joakim Lund, joka syötti EräViikinkien maaleista peräti viisi. Lund vei tehoilla 8+20 nimiinsä myös pudotuspelien pistepörssin takanaan Indiansin Samuli Junnila (17+9), EräViikinkien Oliver Sillanpää (15+6) ja Indiansin Jasper Auvinen (11+10).

Kuvat: Juhani Järvenpää