EräViikingit julkaisi joukkueensa - moni on joukosta poissa

Salibandyliigan viime kauden hopeajoukkue ja TEHO Sport Suomen Cupin mestari EräViikingit on viimein julkaissut joukkueensa. Monta tuttua nimeä on joukosta poissa.

EräViikinkien viime kauden joukkueesta puuttuvat listalta ainakin Tero Tiitu, Kevin Söderling, Perttu Puska, Janne Hyvönen, Tommi Rosendahl, Tommi Aro, Tom Strömsten, Tuure Ailio, Tapio Kinnunen, Joonatan Surakka ja Eero Nuutinen.
– Tavoitteena oli saada pidettyä joukkue aika lailla samana kuin edellisellä kaudella, koska seurafuusion myötä muutoksia jo viime kaudella oli paljon. Emme tässä kuitenkaan onnistuneet, johon syitä on monia. Useampi pelaaja päätti lopettaa tai harkitsee lopettamista huipputasolla. Pelaajia vaihtoi asumaan eri paikkakunnille ja toki valmentajatilanteemme venyi liian pitkälle kesään, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kertoo joukkueen sivuilla.
– Olosuhteet huomioiden olen kuitenkin todella tyytyväinen joukkueeseemme. Saimme tavoitteemme mukaisesti raivattua tilaa nuorille pelaajille, joilla on mahdollisuus ottaa seuraavia askeleita urallaan ja samalla saimme pidettyä terävän kärjen ja sellaisen huippujoukkueen, jolla voi varmasti pelata myös mestaruudesta.

EräViikinkien uusia liigasta tuttuja nimiä ovat Sveitsistä palaavat Mikael Lax ja Mikko Sipilä, Ruotsista NST:n kautta siirtyvä Samuli Hulkkonen ja Westend Indiansista kotiutuva Miska Mäkinen. Farmijoukkue Erä Akatemiasta nousevat mukaan Perttu Järvinen, Aaro Koski, Henri Luoma ja Mika Majalahti sekä juniorisopimuksella Patrik Laitinen ja Oskari Savolainen.

– Keskustelemme edelleen muutaman pelaajan kanssa ja olemme siirtomarkkinoilla hereillä, mutta tällä joukkueella lähdemme kauteen liikkeelle, Joonas Naava vielä vinkkaa.

EräViikinkien joukkue kaudelle 2017-2018:

Maalivahdit:

Markus Laakso
Santtu Strandberg

Puolustajat:

Ossi Jalonen
Marko Juselius
Perttu Järvinen (Erä Akatemia)
Ilkka Koski
Mikael Lax (Floorball Thurgau, Sveitsi)
Janne Salonen
Jukka Soini

Hyökkääjät

Samuli Hulkkonen (NST)
Tuomas Iiskola
Miko Kailiala
Lauri Kapanen
Aaro Koski (Erä Akatemia)
Jani Kukkola
Roni Laasonen
Henri Luoma (Erä Akatemia)
Mika Majalahti (Erä Akatemia)
Mika Moilanen
Miska Mäkinen (Westend Indians)
Mikko Sipilä (Chur, Sveitsi)

Lisäksi juniorisopimuksella liigajoukkueen ringissä:

Patrik Laitinen (Erä Akatemia)

EräViikinkien sivuille

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli