EräViikingit Alumni Challenge oli lämpöä, yhdessäoloa ja nostalgiaa

Mosahalli vilisi salibandylegendoja, kun EräViikingit Alumni haastoi seuran nykyisen liigajoukkueen.

Tapanilan Mosahalli Helsingissä täyttyi niin salibandylegendoista ja -muistoista kuin katsojistakin, kun Erässä ja SSV:ssä pelanneet tähdet haastoivat EräViikinkien liigajoukkueen joulunalusottelussa.

Hampaat irvessä ei kaukalossa väännetty muttei neppailtukaan, sen verran kilpailuhenkisiä pelureita siellä viiletti. Pitkän maalittoman puserruksen jälkeen liigajoukkue nakutteli taululle yhtäkkiä 6-0-johdon, jota legendat sitten kavensivat kahdella osumalla. Viimeinen onnistuminen merkittiin taas EräViikingeille, jonka voittolukemiksi jäi 7-2. Peliaika Iiro Parviaisen tuomaroimassa mittelössä oli kolme kertaa 15 minuuttia juoksevana.

Alumnin paidoissa yleisöä ihastuttivat maalissa Toni Lötjönen ja Henri Toivoniemi sekä kenttäpelaajina Harri Forsten, Teemu Piispanen, Pasi Laitila, Tom Strömsten, Henri Lehtonen, Timo Toivonen, Simon Riihelä, Jussi Ojala, Saku Lehti, Lauri Lehtonen, Sami Lehtinen, Jani Helenius, Aku Inkeroinen, Markus Neimo, Santtu Manner, Juho Järvinen, Iiro Oksanen, Mikael Järvi ja Tommi Rosendahl. Valmentajina penkin takana myhäilivät Mika Ahonen ja Markus Huhtimo, huollon hoitivat Petri Kanter ja Kari Kallioinen.