EräViikingeille mieluinen paluumuuttaja – Marko Juselius tuo pallollista osaamista

Päättyneen kauden Ruotsin liigan Siriuksessa pelannut Marko Juselius palaa EräViikinkeihin kaksivuotisella sopimuksella.

EräViikingit saa Salibandyliigan joukkueeseensa mieluisan vahvistuksen, kun puolustaja Marko Juselius palaa seuraan Ruotsin liigan Siriuksesta. Veden takana vuoden taituroineen Juseliuksen sopimus EräViikinkien kanssa on kaksivuotinen.

Yhteensä Marko Juselius on pelannut Salibandyliigassa 110 ottelua ja viimeistellyt niissä puolustajalle kunnioitettavat 51 tehopistettä.

EräViikinkien kauden 2020-2021 joukkueen runko on pitkälle kasassa. Työ on aloitettu hyvissä ajoin syksyllä ja suurin osa menneen kauden pelaajista jatkaakin Bengt Lodeniuksen valmentamassa ryhmässä myös ensi kaudella. Ensimmäisenä ”uutena” nimenä joukkueeseen julkaistaan Juselius, joka on innoissaan paluusta seuraan.
– Alunperinkin tarkoitus oli tehdä vuoden reissu Ruotsiin, näin oli sovittu myöskin työpaikan osalta, Marko Juselius itse kertoo.
– Senkin puitteissa oli helppo palata EräViikinkeihin, koska kyseessä on itselle todella tuttu ja hyvä seura, missä olen viihtynyt erinomaisesti. Länsinaapurin visiitti oli siisti kokemus. Olen aina halunnut kokeilla, mitä se Ruotsin liiga on ja nyt se on koettu. Vaikka kausi oli meidän osalta aika matalalentoa, niin silti jää todella hyvät muistot reissusta.

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kertoo joukkueen hakeneen puolustukseensa pallollista ja osaamista, joita Marko Juseliukselta etenkin löytyy.
– Markon ominaisuudet pelaajana ovat juuri sitä mitä haimme. Hän on toisaalta melko kokenut pelaaja, mutta toisaalta näen, että hänellä on reservissä vielä paljon sellaista, mikä nostaisi hänet uudelle tasolle pelaajana. Keskusteluyhteys on ollut koko ajan hyvä ja tiedän Markon tulevan todella nälkäisenä, motivoituneena ja näytönhaluisena takaisin kotiin.

Marko Juseliuksen sopimuksen myötä EräViikingeillä on sopimus ensi kaudesta yhdeksän puolustajan kanssa.

Lue lisää EräViikinkien sivuilta

Kuva toissa kaudelta: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli