Eppu Suhanto ratkoi Happeelle voiton ensimmäisellä liigapisteellään

Happeen Eppu Suhannon liigauran ensimmäinen piste oli myös Happeen voittomaali OLS:n vieraana.

Happee nousi Salibandyliigan neloseksi kaataessaan Oulussa OLS:n lopulta 6-4. Happeen sankariksi nousi Eppu Suhanto, jolle illan voittomaali oli samalla uran ensimmäinen liigapiste.

Pohjoisena puhurina kaukaloon tullut OLS takoi 13 minuutissa taululle kolmen maalin johdon, jonka Happee kolmannessa erässä sai kurottua kiinni. Tuukka Haudanlampi laukoi isännille vielä kerran johdon, jonka Mikko Immonen heti kohta kuittasi. Kahdeksan minuuttia ennen loppua Eppu Suhanto pelasi itselleen kahdella seinäsyötöllä tekopaikan ja pommitti takakulmaan Happeen voittomaalin. Peter Kotilainen juoksi vielä päätössekunnilla loppunumerot tyhjiin.

Näin Eppu Suhannon maali syntyi:

Lahdessa nähtiin kohtalainen draama ennen kuin LASB sai juhlia kolmea pistettä kaadettuaan Welhot 7-6. Alle viisi minuuttia ennen loppua Matias Pietinen ehti laukoa isännät 6–3-johtoon, mutta kaksi minuuttia ja kuusi sekuntia myöhemmin peli oli 6-6 Welhojen iskettyä kahdesti kuudella viittä vastaan ja kerran tasamiehistöin. Päätösminuutin jo häämöttäessä LASB:lle vihellettiin rangaistuslaukaus, jonka Miska Mäkinen kävi nostamassa varmasti verkkoon.

Sunnuntain kolmannessa liigaottelussa SPV löi Hämeenlinnassa Steelersin 10-5 johdettuaan pelin puolivälissä jo 9-1.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Tampereella ottelulla Nokian KrP–Oilers.

Naisten TEHO Sport Suomen Cupissa pelattiin tänään välierä, josta EräViikingit jatkaa loppuotteluun lyötyään liigamestari SB-Pron sen kotikaukalossa 3-2. Helsinkiläiset ratkaisivat pelin viimeisillä kuudella minuutilla, kun ensin Amanda Nyberg tasoitti ja sitten Maura Paajanen nosti illan toisella osumallaan voittomaalin.

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin toinen välierä PSS–FBC Loisto pelataan Porvoossa 26.1.

Arkistokuva: Juha Käenmäki