Ensimmäinen joukkue selvillä - Superfinaali huipentaa salibandykauden 21.4.

Classicin miehet varmistivat ensimmäisenä paikkansa, kun Superfinaaliin on enää puolitoista viikkoa.

Salibandyn kaikkien aikojen kolmas Superfinaali huipentaa kotimaisen salibandykauden lauantaina 21.4. Hartwall Areenalla Helsingissä. Tapahtumassa ratkotaan naisten ja miesten Suomen mestaruudet. Ensimmäisenä paikkansa Superfinaalissa varmisti eilen Classicin miesten liigajoukkue lyömällä välierissä Westend Indiansin neljännen kerran.

Classic saa Superfinaalissa vastaansa joko vuoden 2014 Suomen mestarin Happeen tai ensi kertaa välieriin selvinneen Nokian KrP:n, jotka ovat eilisen välierätrillerin jälkeen ottelusarjassaan tasatilanteessa 2-2.

Naisten Superfinaaliin ovat tyrkyllä viime vuoden finalistit Classic ja SB-Pro, jotka johtavat välieräsarjojaan EräViikinkejä ja PSS:aa vastaan voitoin 2-0. Superfinaalipaikat ovat katkolla keskiviikkona Tampereella ja Nurmijärvellä sekä Elisa Viihde Sportin ja Fanseat.comin suorissa lähetyksissä.

Ruotsissa jo keväästä 2000 saakka pelattu kauden huipentava yksi finaali päättää liigakauden myös Sveitsissä ja Tshekissä.

Classic on värjännyt Hartwall Areenan siniseksi molemmissa tähän mennessä pelatuissa kotimaisissa Superfinaaleissa, kun sekä seuran naiset että miehet ovat selvinneet pelaamaan mestaruudesta. Kaksi vuotta sitten 2016 Classic voitti ensimmäisen Salibandyliigan tittelinsä kaatamalla Oilersin 8-2, mutta naisissa juhli NST kaatamalla Classicin 3-2. Viime keväänä nähtiin sitten Classicin tuplajuhla, kun seuran miehet löivät EräViikingit 9-6 ja naiset SB-Pron 5-2.

Lisätietoja lippukategorioista ja -hinnoista Pääsyliput-sivulla.

Ohjelma

11:45 Ovilipunmyynti aukeaa
12:00 Sisäänkäynti Hartwall Arenalle aukeaa (käytössä 1. kerroksen sisäänkäynti)
12:30 Katsomoiden ovet avautuvat
13:10 Pre-game show
13:30 Naisten Superfinaali
16:10 Pre-game show
16:30 Miesten Superfinaali Classic – 

Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

Superfinaalissa pelataan kotimaisen salibandyn merkityksellisimmät ottelut, kun naisten ja miesten Suomen mestaruudet ratkotaan yksittäisissä finaaliotteluissa. Panosten ollessa kovimmillaan syntyy uusia sankareita ja sankaritarinoita.

Huippulaadukkaan salibandyviihteen lisäksi showta juontaa YLE X.stä ja Punk’d Finladista tuttu Viki Eerikkilä, ja tapahtumassa on tavattavissa Suomen suosituin tubettaja Roni Back.

Ennen tapahtumaa Hartwall Arenalla otellaan Säbätaituri-tekniikkakilpailun alkuerissä paikoista Superfinaali-otteluiden erätauoilla kilpailtaviin finaaleihin. Säbätaituriin voivat osallistua kaikki 2003-2008 syntyneet tytöt ja pojat, joilla on ennakkoon hankittu Superfinaali-pääsylippu. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kilpailusivustolla!

Sosiaalinen media #superfinaali #salibandy

Jaa artikkeli