Enhanced Esports ja FBC Turku yhteistyöhön

Enhanced Esports on solminut strategisen yhteistyökumppanuuden FBC Turun kanssa.

Enhanced Esports on solminut strategisen yhteistyökumppanuuden Turun seudun suurimman salibandyorganisaation FBC Turun kanssa. ENHANCED on ensimmäinen kilpapeliorganisaatio, joka yhdistää voimansa perinteisen urheiluseuran kanssa Turun seudulla.

Tästä muodostuu Enhanced Esports Club, joka on Turun seudun kilpapelaamisen yhteisö.

ENHANCEDin ja FBC Turun yhteistyön keskiössä on pelaajan polku ruohonjuuritasolta ylöspäin. Yhteistyön myötä seurat tuovat paikallisille nuorille paremman mahdollisuuden tutustua kilpapelaamiseen ja tavoitteelliseen harrastukseen sen parissa. FBC Turun jäsenkunta perustuu pääsääntöisesti nuorista, jotka entuudestaan viettävät osan vapaa-ajastaan kavereidensa kanssa pelaten.

Yhteistyön kulmakivenä on FBC Turun Sport Garden -halliin valmistuva tiimihuone, joka suunnitellaan ammattimaiseen kilpapeliharjoitteluun organisaation joukkueille. Yhteisenä tavoitteena on tuoda junioritoiminta mukaan aktiiviseksi vaihtoehdoksi beeceen jäsenille, joka on mahdollista tiimihuoneen avulla.

Yhteistyön myötä tulemme myös näkemään ENHANCEDin paluun takaisin CS: GO-pelin pariin. Uusi kokoonpano julkaistaan maanantaina 6.1.2019, ja sen odotetaan esiintyvän varteenotettavana Suomen skenen haastajana vuoden 2020 aikana.

Hallitusten kommentit yhteistyöstä

”ENHANCEDin ajatuksena on aina ollut suomalaisen kilpapelikulttuurin tukeminen ja edistäminen. Kilpapelaaminen ja sen ympärillä olevan yhteisö on muutamassa vuodessa kehittynyt ja moninkertaistunut, ja haluamme jatkuvasti olla mukana tätä ilmiötä. ”
 Felix Kaukiainen, hallituksen puheenjohtaja ENHANCED

”Olen todella tyytyväinen, että saimme nyt puolen vuoden valmistelutyön tuloksena kokonaisuuden, johon varmasti molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Yhteistyön myötä näemme suuren potentiaalin yhteiselle kasvulle. On ilo olla mukana tukemassa kilpapelaamisen kasvua Suomessa. Yhteistyön tulokset voimme nähdä sitten tulevaisuudessa ja tälle täytyy nyt aluksi antaa aikaa”
Peter Hoffström, hallituksen puheenjohtaja FBC Turku

Lyhyesti ENHANCEDista

ENHANCED (Enhanced Esports) on turkulainen ruohonjuuritason kilpapeliorganisaatio (esports) joka perustettiin vuonna 2018 tukemaan kilpapelaamisen kehitystä ja etenkin ruohonjuuritason toiminnan kasvattamiseen Suomessa. ENHANCED on ensimmäinen toimija Turun alueella, joka on aktiivisesti hakeutunut eri esports- lajien pariin ja osallistunut valtakunnallisiin sekä kansainvälisiin liigoihin että turnauksiin. ENHANCEDin pelaajat ovat kilpailleet mm. CS: GO-, FIFA-, Fortnite ja PUBG- peleissä.

Lyhyesti FBC Turusta

FBC Turku ry. (Floorball Club Turku) on 1995 perustettu turkulainen salibandyn erikoisseura, jolla on 750 jäsentä. FBC Turun toiminnan keskeisenä ajatuksena on toiminnan laadukkuus aina nuorimmista salibandykoululaisista miesten ja naisten edutusjoukkueisiin saakka. Seura on tunnettu laadukkaasta junioritoiminnasta, mikä on näkynyt niin alue- kuin SM-mitaleina sekä pelaajien kehittymisenä aina kansainvälisille kentille asti.
Tiimihuoneesta ja junioritoiminnasta tiedotamme lisää myöhemmin.

Organisaatioiden yhteisestä tiedotteesta

Jaa artikkeli