Elina Anttosesta Salibandyliiton seurakehittäjä

Filosofian maisteri Elina Anttonen on valittu Salibandyliiton seurakehittäjäksi 1.8.2018 alkaen.

Filosofian maisteri Elina Anttonen on valittu Salibandyliiton seurakehittäjäksi 1.8.2018 alkaen.

Elina Anttosella, 42, on vankka kokemus salibandyn seuratoiminnasta luottamustehtävissä, päätoimisena työntekijänä ja juniorivalmentajana sekä toimimisesta yrittäjänä. Lisäksi hänellä on kokemusta digitaalisten järjestelmien ja koulutusten toteuttamisesta.

– Odotan tulevia työtehtäviä suurella innolla, Elina Anttonen itse kertoo.
– Seurakehittäjän työ on mielenkiintoinen, monipuolinen ja täynnä huikeita kohtaamisia ja kehitysmahdollisuuksia seuratoimijoiden kanssa. Seuratoiminta on itselleni sydäntä lähellä. Seuroissa tehdään äärettömän paljon hyvää työtä jo nyt, ja sen kehittäminen kokonaisvaltaisesti on todella kiinnostavaa.

Salibandyliiton seura- ja kehityspalveluiden päällikkö Mervi Kilpikoski korostaa Anttosen tuovan Salibandyliittoon vahvan seurakokemuksen näkökulman.
– Elina täydentää kokemuksellaan ja persoonallaan seura- ja kehityspalveluiden osaamista. Hän tulee seurakehittäjän työssä toimimaan vuorovaikutuksessa Seura 360 -ohjelman kautta seurojen ja liiton toimihenkilöiden kanssa. Odotan häneltä Seura 360-ohjelman kokonaisvaltaista kehittämistä ja seuranäkökulman tuomista Salibandyliiton digitaalisten järjestelmien kehittämiseen, Kilpikoski sanoo.

Jaa artikkeli