Eetu Erkkilä on Divarin lokakuun pelaaja

Salibandyn kuukauden pelaajat lokakuussa ovat Divarissa M-Teamin hyökkääjä Eetu Erkkilä sekä F-liigassa LASB-pakki Miska Mäkinen sekä SSRA:n hyökkäyksestä tuttu Hanna Niemelä.

Divarin kuukauden pelaaja on sarjan pistepörssiä saldolla 10+8 johtava M-Teamin hyökkääjä Eetu Erkkilä. Lokakuun neljässä joukkueensa ottelussa Erkkilä teki neljä maalia ja syötti neljä, kun M-Team löi vieraissa Josban ja SB Vantaan ja taipui kotonaan Karhuille ja vieraissa O2-Jyväskylälle. Vuonna 1998 syntynyt Tiikerien kasvatti on edustanut M-Teamia vuodesta 2017 Divarissa ja nuorten SM-sarjassa.

Rankkojen Ankkojen Hanna Niemelä on noussut lokakuun aikana F-liigan naisten sarjan pistepörssin piikkipaikalle. Koko syksyn osalta yhdeksässä pelissä on syntynyt tehot 9+9=18.
– Ankat ovat hiipineet sarjakärjeen, ennakko-odotuksiin nähden hieman yllättäen. Niemelä on noussut koko liigan pörssikärkeen, mutta tekee todella paljon töitä myös puolustussuuntaan, naisten maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen perustelee.

Miska Mäkinen on pelannut läpi syksyn vahvasti LASBin takalinjoilla. Tehokas pakki on iskenyt yhdeksään peliin tehot 6+10=16.
– Lahtelaiset ovat aloittaneet syksyn vahvasti ja Miska pelannut pakkina vahvaa syksyä ja tuonut myös hyökkäykseen paljon tehoja, miesten maajoukkueluotsi Petteri Nykky summaa.

Kuukauden pelaajat palkitaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

F-liigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat naisten ja miesten maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli