salibandytv

Eerikkilässä P12-ikäluokan ylialueellinen turnaus viikonloppuna - otteluita katsottavissa SalibandyTV:stä

Kaudella 2022-23 järjestettiin kokeiluluontoisesti ylialueellisia turnauksia P14-ikäluokalle. Turnausten tavoitteena oli saada joukkueille lisäpelejä uusia, eri alueiden joukkueita vastaan. P14-ikäluokan turnauksista saatujen kokemusten perusteella turnaustarjontaa päätettiin laajentaa kaudelle 2023-2024.

Tausta: Ylialueellisten turnausten tarjonta laajenee – kaudella 2023-24 mukana ikäluokat P12, P13, P14 ja T14

Kaudella 2023-24 Salibandyliitto järjestää Eerikkilässä ylialueellisia lisäturnauksia seuraavasti:

  • P12-turnaus 16-17.9. (pelataan 4 vastaan 4)
  • P13-turnaukset 18.-19.11. ja 16.-17.3. (pelataan 5 vastaan 5)
  • P14-turnaukset 26.-26.11. ja 23.-24.3. (pelataan 5 vastaan 5)
  • T14-turnaus 11.-12.11. (pelataan 4 vastaan 4)

Kaikista näistä ylialueellisista turnauksista on tarkoitus järjestää striimejä SalibandyTV:seen. Ensimmäistä kertaa lähetyksiä pilotoidaan tulevana viikonloppuna P12-ikäluokan turnauksesta 16.-17.9.

Mukana kaksipäiväisessä tapahtumassa on 12 joukkuetta ympäri Suomea. Pelejä pelataan yhteensä 30 kappaletta. Jokaiselle joukkueelle pelejä tulee viisi kappaletta. Pelejä on sekä kilpa- että haastajatasolla. Peliaika on 3 x 15min.

Linkki: kilpasarjan otteluohjelma ja tilastot
Linkki: Haastajasarjan otteluohjelma ja tilastot

Pelejä pelataan kolmella eri kentällä Eerikkilässä: Salibandyhalli 1, Salibandyhalli 2 sekä Monitoimihalli. SalibandyTV:seen striimataan kaikki ottelut, jotka pelataan areenoilla Salibandyhalli 1 ja Salibandyhalli 2. Valtaosa otteluista striimataan, sillä Monitoimihallissa pelejä on vain kolme, joten striimattua tulee siis 27/30 otteluista.

Yksittäisen ottelun hinta on 3,90e ja kaikki ottelut voi lunastaa hintaan 9,90e.

Linkki: Ottelut SalibandyTV:ssä

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa tai missä tahansa muussa SalibandyTV:seen liittyvässä asiassa, niin laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Jaa artikkeli