Eerikkilä ja F-liiga yhteistyöhön - kausi alkaa isojen panosten Eerikkilä Super Cupilla

Eerikkilä ja F-liiga ovat sopineet yhteistyösopimuksen, minkä myötä kausi alkaa Eerikkilä Super Cupilla. Uusi nimikkokumppanuus julkistettiin lauantaina Mikkelin Saimaa Stadiumilla.

 Yhteistyö tarkoittaa samalla sitä, että Eerikkilä vankistaa asemaansa suomalaisen salibandyn matkassa. Eerikkilästä on vuosien aikana tullut tunnettu suomalaisen salibandyn kotipesä, jossa niin maajoukkueet kuin lajiharrastajat pääsevät treenaamaan huippuolosuhteissa. Tänä syksynä Eerikkilän salibandypyhättö koki myös sinivalkoisen kasvojenkohotuksen.

Nyt Eerikkilä on myös mukana reilu vuosi sitten lanseeratun F-liigan matkassa. Eerikkilä Super Cup -tapahtumassa pelataan kauden ensimmäisistä pokaaleista, kun vastakkain iskevät viime kauden F-liigan mestarit sekä TEHO Sport Suomen Cupin voittajat.

– Eerikkilällä on pitkät perinteet luoda edellytyksiä salibandyn kasvutarinalle ja tarjota maajoukkueille laadukkaat huippu-urheiluolosuhteet kehittyä maailmanparhaaksi. F-liigassa pelaavat nykyiset ja tulevaisuuden maajoukkuepelaajat ja on hienoa, että Eerikkilä haluaa strategisen kumppanuuden lisäksi olla näkyvästi mukana F-liigan kasvutarinassa. Super Cup on upea startti alkavalle F-liigakaudelle ja tunnen kiitollisuutta, että Eerikkilä haluaa olla näkyvästi siinä mukana, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Eerikkilä Super Cupin nimikkosopimus kattaa Super Cup -tapahtumat vuoteen 2024 asti. Eerikkilässä yhteistyö F-liigan kanssa koetaan tärkeänä askeleena kohti entistä pitkäjänteisempää yhteistyötä.

– Yksi olemassaolomme tarkoitus on auttaa kahta kivijalkaamme, salibandya ja jalkapalloa, voimaan hyvin ja menestymään. Tällä yhteistyöllä haluamme tukea ja kiittää salibandyperhettä hyvästä yhteistyöstä. Mikäli se meistä on kiinni, olemme tulleet salibandyperheeseen jäädäksemme, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen lupaa.

Eerikkilä kertoi tänään myös järjestävänsä yhteistyössä Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n kanssa ensimmäisen World Floorball Summit -tapahtuman 20. marraskuuta. Sen tavoitteena on luoda kansainväliselle lajiyhteisölle ympäristö, jossa keskustellaan salibandyn kehityksestä sekä valmennuksen ajankohtaisista suuntauksista. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna verkossa, mutta jatkossa se on tarkoitus järjestää vuosittain Eerikkilässä.

Eerikkilä Super Cupissa nähdään kaksi kovaa ottelua, kun naisissa PSS ja FBC Loisto iskevät yhteen. Päivän toinen pokaaliottelu nähdään kello 18.00, kun miesten puolella Classic ja SPV ottavat mittaa toisistaan.

Ottelut ovat vapaasti katsottavissa Ruudun puolella sekä kansainvälisesti näkyvässä FLIIGA TV:ssä.

Jaa artikkeli