Divaripakkien pisteykkönen siirtyy Salibandyliigaan OLS.n väreihin

Divarissa puolustajan paikalta 34 tehopistettä tehnyt Eetu Sariola mittaa ensi kaudella taitonsa Salibandyliigassa OLS:n riveissä.

OLS vahvistuu Divarista siirtyvällä Nurmon Jymyn tehopuolustaja Eetu Sariolalla. Sariola, 25, latoi Jymyn 26 runkosarjaottelussa komeasti 21 maalia ja 13 maalisyöttöä.

Kahtena perättäisenä kautena Divarin puolustajien pistepörssin vienyt Eetu Sariola näkee nyt olleen oikea hetki ottaa askel ylöspäin.
– Pitemmän aikaa tuossa olen mietiskellyt asiaa, että voisin pelata Oulussa. Nyt sain hyvän mahdollisuuden tarttua tarjoukseen. OLS on ollut aina omissa silmissä tosi urheilullinen joukkue ja näen, että pystyn OLS:ssa kehittymään pelaajana ja urheilijana paljon eteenpäin. Toivon mukaan pallollinen pelaaminen ja fysiikka menevät myös eteenpäin kauden aikana.

Päävalmentaja Jani Lipsanen paljastaa haikailleensa Eetu Sariolaa kokoonpanoonsa jo SB Vaasaa luotsatessaan.
– Odotan Eetulta osaamista erikoistilanteisiin ja monipuolista pallollista pelaamista. Varmasti töitä riittää ihan kaikilla pelin osa-alueilla, mutta näen siirrossa meidän ja pelaajan kannalta ison mahdollisuuden. Meillä ei ole liikaa ollut puolustajia Wikstedtin (Ollin) lisäksi, joilta löytyy laukaisu-uhkaa vähän kauempaakin ja nyt Eetu varmasti saa aidon mahdollisuuden onnistua omien vahvuuksiensa kautta.

OLS:n tuoreisiin sopimuksiin kuuluvat myös uraansa joukkueessa jatkava Niko Kvist sekä Limingasta siirtyvä Otso Tornberg.

Lue lisää OLS:n sivuilta

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli