Divariotteluille uusia aikoja – FBC Turku kärjessä joulutauolle

Taas kaksi koronakaranteenien vuoksi siirrettyä Divarin ottelua on saanut uudet ajankohdat, kun SaiPa–SB Vantaa pelataan keskiviikkona 13.1. klo 18.30 Lappeenrannan urheilutalolla ja O2-Jyväskylä–Karhut perjantaina 19.2. klo 18.30 Palokan liikuntakeskuksessa.

Vielä ennen vuodenvaihdetta pelataan Divarissa kaksi ottelua, kun 27.12. kohtaavat Lappeenrannassa SaiPa sekä FBC Turku ja 30.12. Vantaalla SB Vantaa sekä Koovee.

Sunnuntaina kotonaan M-teamin kaatanut FBC Turku lähti joulunviettoon Divarin kärkipaikalla kaksi pistettä edellä Karhuja ja yhden ottelun enemmän pelannutta Kooveeta. Turkulaiset ovat tehneet tasaista jälkeä sekä kotona että tien päällä, kun eniten pisteitä kotipeleistään on koonnut Koovee ja vieraissa taas Karhut.

Seitsemäntenä olevalla M-Teamilla on jo kuuden pisteen turvamarginaali pudotuspeliviivaan, mutta itse viivan ympärillä on tiukkaa. Kahdeksantena sinnittelevällä ÅIF:lla pisteitä on 22, Rangersilla 21 ja Josballa 19.

Hännillä väistelevät putoamispeikkoa EV Akatemia kymmenessä ja SB Vantaa yhdeksässä pisteessä.

Pistepörssissä Kooveen Jere Oksanen on repäissyt viime kierroksilla karkuun haastajiltaan koottuaan jo 21+14=35 pistettä. Pääjoukossa onkin sitten tasaista, kun SaiPan Oskari Möykkysellä, Pirkkain Mikko Kelkalla ja M-Teamin Eetu Erkkilällä pisteitä on 28.

Arvid Vonk komeilee edelleen lujasti luottoa saaneiden maalivahtien ykkösenä pysäytettyään 82,14 prosenttia kohtaamistaan laukauksista.

Plusmiinustilaston kärjessä on saldolla +26 Kooveen Jani Rajala takanaan M-Teamin kaksikko Aki Mäkinen (+22) ja Eetu Erkkilä (+20).

Pääkuva: Anssi Koskinen

Kooveen Jere Oksanen on repäissyt irtioton pistepörssissä. Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli