CTN Recovery Clinic tarjoaa hoitopalveluita salibandyn maajoukkuetähdille

MM-kisoihin valmistautuvat Joonas Kaltiainen ja Inka Lampinen kävivät tutustumassa Vantaalla toimivan CTN Recovery Clinicin palveluihin.

CTN Recovery Clinic tarjoaa loppuvuoden aikana maajoukkueiden käyttöön palveluitaan. Helsingin MM-kisoissa miesten maajoukkue saa nauttia kylmähoitopalveluista läpi kisojen.

Lampinen ja Kaltiainen testasivat -130°C CRYO°CABIN -kylmähoitoa. Nimensä mukaisesti kapselin lämpötila laskee peräti -130 asteeseen.

Huippukylmä energisoi, parantaa unenlaatua, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin. Cryoterapian on todettu myös nopeuttavan palautumista liikuntasuoritusten jälkeen.

– Se tuntui yllättävän miellyttävältä. Hoidon jälkeen huomasi heti rentouttavan vaikutuksen koko kehossa, Inka Lampinen kehuu.

– En muista, että olisi tuntunut koskaan noin kylmältä. Mutta kokemuksena tämä oli oikein miellyttävä, Joonas Kaltiainen komppaa.

Tämän ohella maajoukkuenimet X°CRYO huippukylmähoitoa, joka on suunniteltu käytettäväksi kropassa paikallistasolla erityisesti ihon, nivelten ja lihasten paikallisissa huippukylmähoidoissa eri puolella kehoa.

Jaa artikkeli