Classicin ideat eivät lopu: Salibandyliigaa helmikuussa Ideaparkissa!

Ideapark ja Classic Family aloittavat ensi kaudesta lähtien laajamittaisen yhteistyön. Helmikuussa Ideaparkissa nähdään Salibandyliigaa sekä naisten Salibandyliigaa, kun Classicin miehet ja naiset järjestävät kumpikin siellä kotiottelun.

Ideapark tulee näkymään myös vahvasti Classic Familyn kautta ja Classic puolestaan Ideaparkissa.

Classicin liigajoukkueet myös harjoittelevat osan harjoituksistaan läpi kauden 12.8.2017 avattavassa Ideapark Sportissa.

Yhteistyön tärkeänä elementtinä myös Ideaparkin ja Classicin junioreiden yhteistyö, joka konkretisoituu varsinkinkin kun Classic ja Leki Salibandy tehostavat yhteistyötään.
– Elokuussa avattavassa Ideapark Sportissa voi harrastaa lähes 4 000 neliömetrin tilassa yli kolmeakymmentä liikunnallista harrastusta. Se on suunnattu sekä satunnaisille harrastajille että aktiivisille kilpa-urheilijoille. Salibandy on Ideapark Areenalla selkeä ykköslaji, mitä voidaan harjoitella ja kilpailla tarvittaessa jopa neljällä kentällä, kertoo kauppakeskuksen johtaja Visa Vainiola.
– Tavoitteena on tehdä Ideaparkista valtakunnallisesti merkittävä salibandykeskus, jossa järjestetään myös jopa kansainvälisiä otteluita. Classic Suomen johtavana salibandyseurana on luonnollinen valinta kumppaniksi sekä huippu-urheilun että ruohonjuuritason seuratoiminnan osalta. Odotukseni Classicin ja Ideaparkin yhteistyöstä ovat korkealla.

– Odotan alkavaa yhteistyötä todella innolla. Yhteistyö on todella laaja-alaista ja se mahdollistaa molemmille osapuolille näkyvyyden sekä tapahtumien kautta uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen, hehkuttaa puolestaan Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Lisätietoja: http://lempaala.ideapark.fi/sport/

Jaa artikkeli