Classic nousi 1–6:sta jo 20. perättäiseen voittoon

Koovee johti toisen erän alussa 6-1, Classic voitti 11-7.

Classic otti jo 20. perättäisen voittonsa Salibandyliigassa, kun se nousi viiden maalin tappioasemasta 11–7-voittoon Kooveesta.

Peli peliltä liigan perättäisten voittojen ennätystä parantavan Classicin sarja näytti jo vaarantuvan vakavasti, kun Samuli Salomaa nosti toisen erän aluksi Kooveen 6–1-johtoon. Päätöserän puolivälissä paikalliskilpailijat viilettivät tasalukemissa 7-7, mutta loppuminuuteilla Classic takoi vielä neljä osumaa. Voittajista Sami Johansson ahmi tehot 4+1 Lassi Vänttinen 0+4. Classicin Eemeli Salin ja Kooveen Tuomas Aho nakuttelivat maalisirkuksessa hattutemput.

SPV nappasi viikonlopun toisen voittonsa kaataessaan kotonaan jatkoajalla EräViikingit 8-7. Isännät johtivat ottelua alussa ja vieraat vielä viimeisellä kympillä kahdella maalilla, mutta loppu oli kotiyleisölle mieleen. Henri Myllymäen sekä Joni-Arttu Siepin osumat nostivat SPV:n tasoihin, ja jatkoajalla Tuomas Mustonen pysäytti pelikellon lukemiin 61.47. Mustonen ja EräViikinkien Mika Moilanen olivat illan tehomiehet kummankin koottua tehot 1+3.

Juha Käenmäen ottelukuviin

Oulussa Westend Indians nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa kaataessaan OLS:n 10-5. Toiseen taukoon mennessä 8–0-johtoon karanneiden espoolaisten tehokkain oli kaksi maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Heikki Iiskola.

Classicilla on liigakärjessä nyt kahdeksan pisteen kaula Nokian KrP:hen, josta EräViikingit on jäänyt viisi pistettä.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla Oilers – Happee.

Arkistokuva: Esa Takalo
Alakuva: Juha Käenmäki