Classic ja SB-Pro veivät ensimmäiset välierät

Classic löi EräViikingit selvästi ja SB-Pro PSS:n vasta jatkoajalla.

Classic ja SB-Pro nappasivat ensimmäiset voitot, kun naisten Salibandyliigan välierät starttasivat tänään Tampereella ja Nurmijärvellä. Classic löi EräViikingit 6-1 ja SB-Pro jatkoajalla Porvoon Salibandyseuran 5-4.

Välierien ensimmäisen maalin iski Tampereella EräViikinkien Iina Latvala, mutta 18. minuutille kestänyt vierasjohto jäi helsinkiläisten ainoaksi ilonaiheeksi. Jo ennen ensimmäistä erätaukoa Julia Woivalin ja Jetta Uotila olivat nostaneet Classicin edelle, ja mestarit laukoivat jokaiseen erään kaksi osumaa. Jenna Ruokostenpohja oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään ottelun tehokkain.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Nurmijärvellä sekä SB-Pro että PSS kävivät avauserässä johdossa, ja toisessa porvoolaiset tasoittivat kahdesti emäntien etumatkan. Maalittoman päätöserän jälkeen ratkaisu venyi jatkoajalle, jonka Elina Kujala päätti Hanna-Mari Uimosen syötöstä ajassa 70.45.

Välierien toiset ottelut pelataan sunnuntaina Helsingissä ja Porvoossa.

Kuva: Juhani Järvenpää