Classic ja SB-Pro jo varmoja runkosarjavoittajia ja syksyn Super Cupin osapuolia

Classic miehissä ja SB-Pro naisissa ovat varmistaneet sekä runkosarjojensa voitot että paikat ensi syksyn Super Cupiin.

Classic miesten Salibandyliigassa ja SB-Pro naisten Salibandyliigassa ovat jo varmistaneet tämän kauden runkosarjan voittonsa. Kumpikin lunasti viikonloppuna myös paikkansa ensi syksyn uuteen kaudenavaustapahtumaan Super Cupiin voittamalla Tallinnassa TEHO Sport Suomen Cupin.

Salibandyhistorian ensimmäinen salibandyn naisten ja miesten Super Cup pelataan lauantaina 12. syyskuuta 2020 eli viikko ennen Salibandyliigakauden alkua. Super Cupista on tarkoitus tehdä vuosittainen traditio salibandyyn kiertopalkintoineen.

Uudessa Super Cupissa kohtaavat tämän kauden Salibandyliigan Suomen mestari ja Suomen Cupin voittaja. Mikäli sama joukkue voittaa molemmat kilpailut, Suomen mestarin vastustaja on Suomen Cupin finaalin hävinnyt osapuoli. Näin Nokian KrP:llä miehissä ja PSS:llä naisissa on edelleen mahdollisuus mukaan joko liigamestaruudella tai siten, että cupmestari vie myös liigatittelin.

Lue lisää: Super Cupista uusi traditio salibandyyn – ”konsepti tarjoaa monia mahdollisuuksia”

Miesten Salibandyliigan runkosarjaa on joukkueesta riippuen jäljellä kolmesta neljään ottelua, minkä jälkeen ovat vuorossa pudotuspelit. Naisten Salibandyliigan tasolohko NLA:n runkosarjan viimeiset kaksi kierrosta pelataan tällä viikolla, minkä jälkeen edessä ovat ennen pudotuspelejä vielä sijoitussarjat. Tasolohko B:n runkosarja päättyy 22.2.

Lue myös: Näin ratkotaan naisten Salibandyliigan kevään sijoitukset

49506225808_98ca9b6bf7_k.jpg

Kuvat: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli