Classic ja Oilers hiovat liigavirettään Latviassa

Classic ja Oilers pelaavat loppuviikon Latvian Open -turnauksen voitosta.

Salibandyliigan Classic ja Esport Oilers osallistuvat tällä viikolla Latvian Valmierassa ja Kocenissa pelattavaan perinteiseen Latvian Open -turnaukseen.

Classic kohtaa A-lohkossa Tshekin Florbal Ustin, Sveitsin UHC Usterin ja paikallisen FBK Valmeiran. B-lohkoon sijoitettu Oilers saa alkusarjassa vastaansa Latvian Rubenen, Sveitsin Kloten-Dietlikon Jetsin ja Tshekin FbS Bohemiansin.

– Varmastikin suurimmat odotukset liittyvät joukkueen ryhmäytymiseen niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella, Oilers-valmentaja Aleksi Lammi kertoo seuran sivuilla.
– Myös viisikkopelaamista halutaan viedä eteenpäin kentän kaikilla osa-alueilla ja pikku hiljaa löytämään myös viisikkorakenteita kohti tulevaa sarjakauden alkua.

Myös monia muita sarjoja sisältävä turnaus alkaa keskiviikkona päivällä ja huipentuu sunnuntain finaaleihin. Kaikkiaan mukana on eri sarjoissa 37 joukkuetta.

Viime vuoden Latvian Openissa Classic löi finaalissa Ruotsin Storvretan ja Nokian KrP pronssiottelussa Latvijas Izlasen. Oilers oli kuudes.

Turnaussivuille ja Oilersin ennakkotunnelmiin

Kuva Oilersin harjoitusottelusta TPS:aa vastaan: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli