Caruna ja Salibandyliitto syventävät yhteistyötä

Sähkönjakeluyhtiö Caruna ja Salibandyliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa ja näin tuoda energiaa arkeen. Sopimus on kaksivuotinen ja siihen sisältyy optio yhteistyön jatkumisesta. 

Caruna on yksi ensi vuoden joulukuuhun siirtyneiden salibandyn Helsingin MM-kotikisojen kumppaneista ja nyt solmittu yhteistyösopimus on jatkoa MM-kisayhteistyölle.

– MM2020-kisayhteistyö Salibandyliiton kanssa on ollut mutkatonta ja kisakumppaneiden kesken on ollut hyvä tekemisen meininki. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, joten päätös laajentaa yhteistyötä oli helppoa ja luontevaa, kertoo Carunan viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anne Pirilä (kuvassa oik.).

Yhteistyön myötä Caruna tulee muun muassa olemaan näyttävästi esillä salibandyn eri maajoukkueiden peliasuissa.

– Olemme luonnollisesti iloisia yhteistyön laajenemisesta. Tavoitteena on rakentaa pitkäaikaista yhteistyötä, jonka avulla uskomme saavamme näkyviä tuloksia aikaiseksi ja myös innostettua yhä useampaa suomalaista liikkumaan, toteaa Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta (kuvassa vas.).

– Vuosi 2021 on todellinen salibandyn supervuosi, sillä silloin järjestetään peräti neljät MM-kisat, kun miehet, naiset sekä 19-vuotiaat tytöt ja pojat pelaavat maailmanmestaruuksista. Tämä antaa lajille lisänäkyvyyttä, jota halutaan hyödyntää myös muussa salibandytyössä. Tähän työhön kutsumme myös kumppanimme mukaan, Ilmivalta sanoo.

– MM-kisayhteistyö on osoittanut, että Caruna haluaa olla aktiivisesti mukana mahdollistamassa ja energisoimassa suomalaisten liikuntaa. Suunnitelmat sopimuksen käytännön hyödyntämisestä ovat jo pitkällä ja odotammekin innolla, että pääsemme niitä toteuttamaan, toteaa Salibandyliiton kaupallistamisesta vastaavan Markkinointiosakeyhtiö i2:n toimitusjohtaja Ari Rauhala.

– Salibandy liikuntamuotona sopii meille kaikille. Toivottavasti onnistumme saamaan yhä enemmän ihmisiä mukaan liikkumaan yhdessä, toteaa Anne Pirilä.

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säänkestävää sähköverkkoa noin 700 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säänkestävä, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. www.caruna.fi

Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 pelaajaa ja harrastajaa, joista rekisteröityneitä on noin 66 000. Me Suomen Salibandyliitossa haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä. Toimintamme perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli