C2-poikien SM-joukkueet tarjoavat ottelut suorina verkossa

Poikien C2-ikäluokan SM-sarjajoukkueet ovat perustaneet yhteisen YouTube-kanavan. Uudella Finland Floorball Boys 03 LiveChannelilla on tarkoitus näyttää livelähetykset kaikista sarjan otteluista.

Idean taustalla on ikäluokan pojille keväällä 2016 tehty kysely. Kyselyyn vastanneista 312 pelaajasta puolet kertoi hyödyntävänsä videoaineistoja oma-aloitteisesti kun taas 65 prosenttia arvioi videoiden käyttämisen osana valmennusta olleen omassa joukkueessaan heikolla tasolla.

Ikäluokan joukkueet päättivät alkaa tuottaa videoita oma-aloitteisesti tarkoituksenaan lisätä lajinäkyvyyttä, vahvistaa ikäluokan pelaajakehitystä tarjoamalla tallenteet kaikkien sarjan joukkueiden käyttöön, antaa pelaajille lisämotivaatiota kehittyä edelleen ja palvella pelaajien kannustusjoukkoja, kun maantieteelliset etäisyydet sarjassa ovat suuret.

Seurojen välisellä yhteistyöllä työ jakautuu sarjan joukkueiden kesken, kun kotijoukkueet tuottavat tallenteet vuorollaan. Hankkeeseen kuuluu myös joukkueiden yhteinen tekeminen ja keskinäinen tuki, kun ne auttavat ja neuvovat toisiaan laitteistotekniikan ja lähetysten tuottamisessa yhteisellä keskustelufoorumilla.

C2-poikien SM-sarjan tilastot löytyvät täältä, ja heti viikonloppuna on luvassa ikäluokan eliittipelejä.

Tutustu ja tilaa kanava täältä

Jaa artikkeli