Blue Fox ja Jokerit jo voiton päässä ensi kauden F-liigasta

F-liigakarsinnan toisessa vaiheessa Blue Fox ja Jokerit ovat voiton päässä ensi kauden liigapaikoista haettuaan tänään vieraskentiltä toiset voitot. Blue Fox kaatoi Oulussa HaHen 4-1 ja Jokerit Hämeenlinnassa Steelersin 9-1.

Oulussa kykeni HaHen liigakonkari Sanna Risteli vielä kaventamaan Blue Foxin kahden maalin johdon yhteen, mutta sitten osui Elisa Virtanen toisen erän lopussa ja vielä kertaalleen kolmannessa. Hämeenlinnassa Steelers käväisi Nea Vähäkosken maalilla aluksi johdossa, mutta Jokerit nousi jo avauserässä ohi Jonna Karosen sekä Bianca Bomanin osumilla ja meni toisessa erässä menojaan karaten jo 6–1-johtoon. Jokereiden liigajyrät johtivat tänäänkin esimerkillä, kun Anna Ylikojola tehoili 2+3, Bianca Boman 3+1 ja Tuuli Rannala 2+2.

Kuva: Jarmo Koskela