Blue Fox hakee vahvistuksia sekä naisten että miesten valmennukseen

Blue Fox etsii valmentajia sekä naisten että miesten edustusjoukkueilleen, kun erinomaista työtä tehneet naisten päävalmentaja Andreas Nyby ja miesten luotsi Robin Holländer ovat jäämässä tämän kauden päätteeksi sivuun.

Blue Fox pohjustaa tehtäviä näin:

Blue Fox hakee nyt uusia vahvistuksia sekä naisten että miesten joukkueen valmennusrunkoon. Etsimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne, hyvät yhteistyötaidot ja jotka haluavat olla mukana kehittämässä salibandya Uudessakaarlepyyssä ja lähiseudulla. Ansioiksi luetaan aikaisempi kokemus salibandysta tai valmennustehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä valmentajana hyvin hoidetussa seurassa, jolla on hienot harjoitteluolosuhteet ja hyvät yhteistyökumppanit. Myös hyvä yhteistyö hallituksen ja kaikkien valmentajien välillä on tärkeä osa Blue Foxin henkeä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus korvaustoiveineen puheenjohtaja Marko Löijalle osoitteeseen marko.loija@citymarket.fi viimeistään 8.4.2022. Jos sinulla on kysymyksiä voit ottaa yhteyttä Löijaan puhelimitse +358 50 511 1267.

Lue lisää Blue Foxin sivuilta

Kuva F-liigakarsinnan ottelusta Pirkat–Blue Fox: Esa Takalo

Jaa artikkeli