Anna mahdollisuus -kampanja tekee hyvää: suora lähetys keskiviikkona

MM-kotikisat yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa kannustavat lahjoittamaan harrastusvälineitä niitä tarvitseville.

Matkalla vuoden 2020 kotikisoihin Salibandyliitto yhdessä yhteistyökumppaniensa ja Hope ry:n kanssa haluavat ehkäistä lasten ja nuorten eriarvoisuutta. Anna mahdollisuus -kampanjan tiedotustilaisuus järjestetään Helsingissä, Forumin Stadiumissa keskiviikkona 31.7. klo 12.00 alkaen. Tilaisuutta on mahdollista seurata paikan päällä sekä Salibandyliiton Youtube-kanavan kautta.

Tilaisuudessa kampanjan kulusta kertovat MM-kotikisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen, Stadiumin myyntijohtaja Mika Turola sekä Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila. Miesten maajoukkuetta edustavat Lauri Kapanen ja Juha Kivilehto. Tilaisuuden juontaa markkinointitoimisto i2:n asiakkuuksista ja sponsoroinnista vastaava johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Salibandyliiton, MM-kisojen kumppaniverkoston ja Hope ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävä Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanja keskittyy liikunnan ilon tuomiseen niille, kenelle se ei ole taloudellisesti mahdollista. Kampanjassa kerätään harrastusvälineitä ja -vaatteita, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus liikuntaharrastukseen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Kampanjan avaustilaisuudessa keskiviikkona kerrotaan, miten ja milloin kampanjaan on mahdollista osallistua.

Jaa artikkeli