Alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue hyödyntää osaamista yritysmaailmasta

Antti Seppälä (KTM) liittyy U19-maajoukkueen taustoille asiantuntijaksi tukemaan joukkueen ryhmädynamiikan vahvistamista ja pelaajien vastuunkantoa urheilijuudesta.

– Tarkoituksenani on auttaa rakentamaan ryhmädynamiikkaa joukkueessa, joka kokoontuu harvakseltaan ja jonka jäsenet ovat suurimman osan kisaperiodista kaukana toisistaan, Seppälä toteaa ja jatkaa:

Antti Seppälä– Tavoitteena yhteistyössä on luoda läsnäoloa ja kontaktipisteitä joukkueen kesken myös etänä. Yhdessä valmennustiimin kanssa tulemme hyödyntämään uudenlaisia tapoja luoda vuorovaikutusta hyödyntämällä muun muassa nykynuorille sopivia toimintatapoja ja teknologiaa.

– Koimme, että tiimimme tarvitsi lisää ulkopuolista näkemystä ryhmädynamiikan vahvistamiseen. Odotamme innolla nyt rakennetun suunnitelman toteuttamista. Pääsemme testaamaan maajoukkuetoiminnassa täysin uudenlaisia toimintamalleja, joilla tuetaan nuorten urheilijoiden valintoja myös arjessa. Samalla saamme myös yritysmaailman edustajan näkökulmia ja työkaluja ryhmäytymiseen, kertoo Suomen U19-maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Härmä.

Seppälän pesti alkaa kevään 2020 aikana ja jatkuu Tšekissä huhti-toukokuun vaihteessa 2021 pelattaviin ikäluokan MM-kisoihin saakka.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli