Alkulohkojen ottelut pelattu – maanantain välierässä vastassa Latvia

Suomen joukkueen viimeinen vastustaja alkulohkon otteluissa oli USA. Ottelun päättyi Suomen voittoon 0-16 ja  joukkue jatkaa alkulohkonsa ykkösenä välieriin, jotka pelataan maanantaina.

Ensimmäisessä erässä Suomi tehtaili kuusi maalia, joista vastasivat kaksi maalia tehneet Sami Johansson ja Eemeli Salin sekä kerran osuneet Joonas Pylsy ja Justus Kainulainen.

Toisessa erässä maalintekotalkoot jatkuivat samaan malliin. Johansson teki jälleen kaksi, samoin Joonas Pylsy. Kertaalleen onnistuivat Justus Kainulainen ja Ville Lastikka.

Ottelussa Suomen maalilla torjuneelle Oskari Fäldenille kertyi ottelussa ainoastaan neljä torjuntaa, kun USA:n Sebastian Stocklille torjui yhteensä 37 kertaa.

Välierissä nähdään turnauksen alkulohkojen neljä parasta joukkuetta: Suomi, Ruotsi, Tšekki ja Latvia. Sveitsi tippui välieristä jäätyään lohkonsa kolmanneksi. Ruotsi ja Tšekki kohtaavat maanantaina klo 17.30 Suomen aikaa ja Suomi ja Latvia klo 20.15 Suomen aikaa alkavissa välierissä. Ottelut ovat katsottavissa IFF:n sivuilla floorball.sport