Nuoret valmentajat - tulevaisuuden tekijät Varalan urheiluopistolla

Nuori Valmentaja – Tervetuloa mukaan nuorten valmentajien verkosto- ja koulutustapahtumaan!

Suomen Valmentajien Nuorten valmentajien tiimi järjestää alle 30-vuotiaille valmentajille suunnatun koulutus- ja verkostotapahtuman Tampereella Varalan urheiluopistolla 30.9-1.10. Tapahtuman teemana on kehittävän harjoittelukulttuurin rakentaminen omassa valmennuksessa.

Ohjelma sisältää asiantuntijaesityksiä, käytännön demoja sekä verkostoitumismahdollisuuksia eri lajien valmentajien kanssa. Osallistuminen (sis. majoitus, ruokailut, iltaohjelma Flowparkissa) on Suomen Valmentajien jäsenille maksutonta ja muille 30 euroa. Ilmoittaudu mukaan 10.9.2023 mennessä osoitteessa https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/nuoret-valmentajat-tulevaisuuden-tekijat-2023/.

Tapahtuman ohjelmasta
Tapahtuman teemana on kehittävän harjoittelukulttuurin rakentaminen omassa valmennuksessa urheilijan polun eri vaiheissa.  Ohjelmassa kuullaan asiantuntijaesityksiä sekä päästään käytännön demojen kautta kehittämään omaa osaamista suorituskykyisyyden kehittämisessä sekä fyysisestä että henkisestä näkökulmasta.

Eri lajien valmentajista koostuva Nuorten valmentajien tiimi vastaa tapahtuman toteuttamisesta yhdessä Varalan valmennuskeskuksen sekä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tapahtuman aikana on mahdollista tutustua myös Et ole yksin palveluun, joka on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jonka päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalisen häirinnän ja kaikenlaisen väkivallan kokemuksia urheilussa.

Lauantai 30.9.2023
10-11 Ilmoittautuminen ja majoittuminen
11 Aloitus, Miten kehitän itseäni valmentajana, Nuorten valmentajien tiimi
11.30 Psyykkinen kasvu ja kehitys, luottamuksellisen harjoitusilmapiirin rakentaminen / Henna Hukkanen
12.10 Case nuorten valmennus – luottamuksellinen ja kehittämä ilmapiiri Nuorten tiimi/Elias Riekki
12.30 Lounas
13.30 Mitä ja minkälaista voimaharjoittelua eri ikävaiheissa urheilijan polulla / Veeti Mansukoski
14.30 Tauko ja varusteiden vaihto
15.00 Käytännön demot kolmessa ryhmässä
– nopeuden ja suorituskykyisyyden harjoittaminen / Tiia Hautala
– voimaharjoittelu, tehokkaat ja turvalliset nostotekniikat / Veeti Mansukoski
– kehonhallinnasta tehontuottoon/tehokkaaseen harjoitteluun / Tony Eriksson
18.00 päivällinen
19.00 iltaohjelma

Sunnuntai 1.10.2023
8 aamupala
9 käytännön demot neljässä ryhmässä
– nuorten valmentajien tiimi
– kestävyyden harjoittaminen urheilijan polun eri vaiheissa / Jere Ahonen
– harjoittelun ohjelmointi laadukkaassa valmennuksessa / Marko Haverinen
– taitojen ja harjoitettavuuden kehittymisen seuranta / Olli Cajan
– kehittävän (voittavan) harjoitteluympäristön rakentaminen / Laura Andelin
13 lounas
14.15 turvallisen harjoittelukulttuurin rakentaminen / paneelikeskustelu
15 nuorten valmentajat – tulevaisuuden tekijät / nuorten valmentajien tiimi
16 tapahtuma päättyy

Tapahtuman kohderyhmä
Kaikki alle 30-vuotiaat (1993 syntyneet ja nuoremmat) valmentajat, ohjaajat, valmennuspäälliköt, junioripäälliköt, jne. jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa osaamistaan ja haluavat verkostoitua muiden nuorten urheiluvalmentajien kanssa lajirajat ylittäen. Tapahtuma tarjoaa osaamista kaiken tasoisille valmentajille.

Paikka
Tampere, Varalan Urheiluopisto

Tapahtumapaikka on saavutettavissa erinomaisesti julkisilla kulkuvälineillä (juna, bussi). Varalan Urheiluopistolle pääset Tampereen paikallisliikenteen busseilla.

Osallistumismaksu
Suomen Valmentajien jäsenille ilmainen. Valitse ilmoittautumislomakkeessa ”olen jäsen”.

Osallistuminen sisältää ohjelman, majoituksen Varalassa, lounaat, päivällisen, aamupalan (majoittuville) sekä lauantain iltaohjelman. Osallistujille kustannetaan matkakulut tapahtumaan julkisten kulkuneuvojen kulujen mukaan.

Ei-jäsenille 30 euroa.

Osallistuminen sisältää ohjelman, majoituksen Varalassa, lounaat, päivällisen, aamupalan (majoittuville) sekä lauantain iltaohjelman. Osallistujille kustannetaan matkakulut tapahtumaan julkisten kulkuneuvojen kulujen mukaan. Voit maksaa ilmoittautumisen verkkomaksuna tai valita laskun. Mikäli valitsit laskun, niin lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai laskutetaan ilmoittamasi verkkolaskutusosoitteen kautta. Mikäli osallistumismaksun maksajana on joku muu (esim. seura) kuin ilmoittautuja, niin kirjaa maksajan tiedot ilmoittautuessa.

Jos et ole vielä jäsen, niin nyt kannattaa liittyä jäseneksi, niin pääset tapahtumaan ilmaiseksi. Suomen Valmentajien jäsenyyden hinta on vain 59 €, opiskelijajäsenyys 29 € (liittymisvuosi). Lisää tietoja jäsenyydestä www.suomenvalmentajat.fi

Ilmoittautuminen

10.9.2023 mennessä osoitteessa https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/nuoret-valmentajat-tulevaisuuden-tekijat-2023/.

Tapahtumaan otetaan mukaan 50 osallistujaa, tee siis ilmoittautuminen heti!

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli