Super Cup avaa F-liigakauden lauantaina Mikkelissä

Salibandykausi saa lauantaina 11.9. räväkän alun, kun Super Cupissa kohtaavat hallitsevat F-liigan mestarit sekä viime kauden TEHO Sport Suomen Cupin voittajat.

Panokset ovat heti isot huippupeleissä: tänä syksynä Mikkelin Saimaa Stadiumilla järjestettävässä tapahtumassa jaetaan kauden ensimmäiset pokaalit.

Päivä alkaa klo 15.00 pelattavalla PSS–FBC Loisto-ottelulla. Kello 18.00 on puolestaan vuorossa Classic–SPV-ottelu.

Liput tapahtumaan myy Tiketti.fi. Saimaa Stadiumille myydään koronatilanteen takia rajattu määrä lippuja, joten liput Super Cupiin kannattaa ostaa etukäteen.

Sekä miesten että naisten pelit näkyvät Ruudusta sekä Suomen ulkopuolella FLIIGATV:stä.

Joukkueiden tunnelmat ennen pokaaliottelua:

Noora Isomäki, FBC Loisto:

– Meillä on Loiston kanssa nopea, taitava ja nuori joukkue kasassa. Treeneissä on huomannut heti, että pallotempo on korkealla ja joukkue on täynnä juoksuvoimaisia pelaajia.

– Uskon, että lauantaina nähdään todella tiukka peli. Alusta alkaen täytyy olla hereillä. Tuntuu hienolta saada myös yksi todella kova peli panoksin ennen liigan alkua.

Jasmin Saario, PSS:

– Olen todella innoissani – itsehän en ole koskaan vielä päässyt pelaamaan tällaisessa Super Cupissa. Odotan Loistoa vastaan vauhdikasta ja värikästä ottelua. Toivottavasti yleisökin löytää paikalle, kun pelataan pokaalista.

– On hyvä päästä pelaamaan kunnon panoksin ennen kauden alkua. Tällaiset kokemukset lähentävät varmasti joukkuetta.

Kasper Tähkä, SPV:

– Tarjolla on ainakin vastus kovimmasta päästä. Classic on omasta mielestäni maailman paras seurajoukkue. Hienoa päästä näyttämään, missä mennään tällä hetkellä henkilökohtaisesti ja joukkueena. Pokaali on aina pokaali – se näkyy varmasti kentällä.

– SPV on lauantaina varmasti valmis pokaaliotteluun! Jos kentälle pääsen, pidän varmasti huolta kaikista katsojista ja henkilökunnasta.

Krister Savonen, Classic:

– On ollut hieno palata Sveitsistä kahden vuoden tauon jälkeen Suomeen ja Classiciin. Tässä ehti kulua pitkä pätkä, kun en ehtinyt nähdä perhettä ja kavereita vallitsevan tilanteen takia. Nyt on ollut kiva nähdä heitäkin. Ja samalla on päässyt taas pelaamaan tuttuun porukkaan, joten kivasti on syksy lähtenyt liikkeelle.

– Itse en ole Mikkeliin vielä koskaan päässyt reissaamaan, joten innolla lähdetään tietysti sinne taistelemaan. Pytystä kun pelataan, on ottelussa isommat panokset! Tässä on hyvällä draivilla menty sitä kohti. Pokaalista kun pelataan, myös oman pelin pitää olla kuosissa.

Jaa artikkeli