Olympiakomitean esittelyssä LNM:n sielu Jukka Teerikangas

Olympiakomitea esittelee sivuillaan Limingan Niittomiesten sielun, seurassa 20 vuotta vapaaehtoistyötä tehneen Jukka Teerikankaan. Hän on yksi suomalaisessa urheiluseuratoiminnassa toimivista 500 vapaaehtoisesta, joiden työ mahdollistaa meille kaikille harrastamisen.

Jukka Teerikankaan tarina on tuttu: turnauksiin ja pelivuoroille tarvittiin mukaan aikuinen oman pojan innostuttua salibandysta, ja kohta löytyi innokkaalle porukalle myäs seura perinteikkään Limingan Niittomiesten luota. Limingan Niittomiehet on ehtinyt jo kunnioitettavaan 105 vuoden ikään. Vuodesta 1999 eteenpäin yksi kuudesta lajijaostosta on ollut salibandy, jonka puheenjohtajan pestiä Teerikangas hoiti yhtäjaksoisesti 20 vuoden ajan aina syksyyn 2019 asti.
– Turnauksiin on tarvittu ihminen vastaamaan kaikesta ja siinä on ollut aamusta iltaan asti erilaista duunia. Kyllä ovat toimitsijan työt, kioskin pidot ja siivoukset tulleet tutuiksi! Jonkun on pitänyt jaksaa järjestää ja olla mahdollistamassa. Sellainen koordinointi on kuulunut minulle, ja se on tuonut sellaista yhteen hiileen puhaltamista koko seuraan, Teerikangas muistelee jutussa.

Lue koko juttu Olympiakomitean sivuilta

LNM salibandyn sivuille

Kuva Olympiakomitean sivuilta

Jaa artikkeli