Hallitus

10 knoppia hallitustyöstä – Salibandyliiton vahvasti uudistunut hallitus aloitti työnsä vuoden alussa

Salibandyliiton tuore hallitus kokoontui tällä viikolla Helsingissä Sokos Hotel Triplassa. Tämän viikon kokous oli nykyhallituksen toinen kokous. Alle on koostettuna kymmenen knoppia/faktaa hallitustoiminnasta.

1. Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallituksen kokoonpanosta äänestävät Salibandyliiton jäsenet eli seurat.

2. Hallituskausi on kolmivuotinen. Edellinen hallitusvaali järjestettiin marraskuussa 2023 ja toimikausi alkoi vuoden alussa 2024.

3. Hallituksessa on vahva naisedustus. Puheenjohtajana toimii Kaarina Vuori, 40. Hallituksen jäseninä ovat myös Tuulia Virhiä, Riikka Henkola ja Petra Viheriävaara.

4. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin tammikuun järjestäytymiskokouksessa Juuso Laamanen.

5. Hallituksen koko on 1+9.

6. Marraskuun vaalissa hallitus uudistui merkittävästi, sillä vain puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja olivat mukana edellisessä hallituksessa.

7. Hallituksessa on ensimmäistä kertaa pelaajajäsen – Miko Kailiala. Hän on aktiivi- ja huippupelaaja, joka pelaa tällä hetkellä Sveitsin liigan. Zug Unitedissa. Kailialla valittiin tuoreeltaan maailman 9. parhaaksi salibandynpelaajaksi.

8. Hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuussa. Varsinaisten kokouksien lisäksi tarpeiden mukaan järjestetään sähköposti/puhelinkokouksia. Vuonna 2023 hallitus kokousti

9. Kokouksista viestitään hallitustiedottein. Tuoreen linjauksen myötä jatkossa myös kokouspöytäkirjat julkaistaan. Tiedotteiden koontisivu.

10. Hallituksen kokoonpano: Kaarina Vuori (Espoo), Juuso Laamanen (Tampere), Mikko Alanko (Espoo), Tomi Auremaa (Turku), Riikka Henkola (Porvoo), Marko Löija (Uusikaarlepyy), Mikko Sepppälä (Jyväskylä), Petri Viheriävaara (Sipoo), Tuulia Virhiä ja Miko Kailiala (Turku).

Hallitus
Hallituksen edustajat vasemmalta oikealle: Mikko Alanko, Marko Löija, Mikko Seppälä, Tuulia Virhiä, Kaarina Vuori, Tomi Auremaa, Riikka Henkola ja Juuso Laamanen. Kuvasta puuttuvat etänä helmikuun kokoukseen osallistuneet Petra Viheriävaara ja Miko Kailiala.

Jaa artikkeli