Lähetykset

Divari Kasperi Kantonen

Salibandyliitto ja Solidsport ovat sopineet, että kaikki miesten Divarin ottelut nähdään myös kausina 2020–2021 ja 2021–2022 Solidsportin suoratoistopalvelussa.

Solidsportin lähetyslista täällä.

Sen lisäksi, että Divarin joukkueet kuvaavat ottelunsa, Solidsport tuottaa myös ensi kauden Divarin runkosarjasta 15 selostettua ottelua. Näistä kuusi on niin sanottua kuukauden ottelua, jotka toteutetaan kolmen tai useamman kameran tuotantoina. Pudotuspeleistä Solidsport tuottaa vähintään 15 selostettua lähetystä, joista finaalit monikameratuotantoina. Solidsport tuottaa myös viikoittain maksuttomasti katsottavaa sisältöä miesten Divarista. Luvassa on mm. maalikoosteet kaikista Divarin otteluista.

– Yhteistyö Solidsportin kanssa toimi kaudella 2019–2020 hyvin. Myös Divarin joukkueet antoivat pääsääntöisesti positiivista palautetta palvelusta. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa yhteistyötä ja sen kehittämistä, Salibandyliiton pääsarjapäällikkö Jani Holopainen kommentoi ja jatkaa:

– Toivomme, että jatkossa Solidsport-yhteistyötä hyödynnetään entistä vahvemmin. Mitä enemmän Divari-sisällöillä on kuluttajia, sitä enemmän myös joukkueet saavat tuloja ja resursseja toimintaansa.

Solidsportilla on yksinoikeus Divarin kaupallisiin lähetyksiin, mutta joukkueet saavat julkaista itse tekemiään maalikoosteita Solidsportin lisäksi esimerkiksi sosiaalisen median kanavissaan. Lisäksi kumppaninäkyvyyttä on mahdollista antaa joukkueiden Solidsport-kanavilla tai vaikka koko sarjan kattavana yhteistyönä lähetyksissä.

– Ensimmäinen kausi sujui mainiosti ja yhteistyötä oli mukavaa tehdä niin Salibandyliiton kuin seurojenkin kanssa. Harmillisesti hyvin alkaneet pudotuspelit keskeytyivät, mutta merkit olivat niidenkin suhteen lupaavia. Nyt ensimmäiset askeleet on otettu ja pääsemme jatkamaan kehitystä sekä yhteistyötä seurojen kanssa. Salibandyseurat ja -yleisö ovat osoittaneet erinomaista aloitekykyä uuden omaksumisessa, joten odotukset ovat pelkästään positiiviset, Solidsportin Suomen maajohtaja Sauli Silvonen kommentoi.

Jokainen Divarijoukkue saa edelleen Solidsport-palveluun oman kanavansa, jossa katsojat voivat tilata joukkueen ottelulähetyksiä ottelukohtaisesti, kuukausitilauksena tai kausitilauksena. Kuukausi- ja kausitilauksiin sisältyy kyseisen joukkueen koti- ja vierasottelut. Seuralle tilitetään sen oman kanavan kautta tehdyistä ottelulähetyksien ostoista sopimuksessa määritelty osuus. Näin kannattajat tietävät, että tukevat suoraan suosikkijoukkuettaan.

Lisätietoja Solidsportin Divari-joukkueille ja sarjan seuraajille:

Sauli Silvonen
Country Manager
+358 50 311 2670
ssilvonen@solidsport.com