Sbet.fi

Sbet.fi-seuratunnuksella seuran edustaja voi seurata sbet.fi-sivuilla seuran joukkueisiin kohdistuvia erotuomaripalkkioita ja muita kuluja reaaliaikaisesti. Seuran kuluraportit -osiosta voi myös tarkistaa joukkueittain/sarjavaiheittain seuralle toimitettujen laskujen koostumuksen.

Tunnus annetaan seuran yhteyshenkilölle, eli samalle henkilölle kuin Sporttirekisterin seurakäyttäjätunnus, jäsenhakemusprosessin yhteydessä. Sbet-seuratunnuksen pohjana on seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Salasanan tunnukselle voi tilata sbet.fi-kirjautumissivulta.

Seurakäyttäjän tunnuksista lisätietoja antaa Salibandyliiton asiakaspalvelu, p. 0400 529017 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@salibandy.fi

Keskitetty erotuomaripalkkioiden maksu

Keskitetty erotuomaripalkkioiden maksu tarkoittaa sitä, että Salibandyliitto suorittaa erotuomaripalkkiot sekä niiden tulorekisteriin ilmoittamisen keskitetysti seurojen puolesta ja laskuttaa erotuomaripalkkiot seuroilta.

Järjestelmä otettiin käyttöön kaudella 2014-2015, jolloin luovuttiin tavasta, jossa joukkueet maksoivat käteisellä erotuomaripalkkion ottelutapahtuman yhteydessä.

Kyseessä on seurojen puolesta tehtävä toiminto: erotuomarit tekevät erotuomaritehtävät otteluissa seuroille, eivät liitolle. Järjestelmä on kirjanpidollisesti läpinäkyvä, ja seurojen puolesta hoidettavien tehtävien kulut lisätään seurojen erotuomaripalkkiolaskuihin (2,5€/erotuomaripalkkio). Kaudella 2018-2019 käyttöön tullut tulorekisteri, kuuluu järjestelmän kuluihin, eikä muuta ylläpitokuluja.

Muuta huomioitavaa:

  • seurojen laskut muodostetaan ottelupäivän perusteella
  • laskun liitteenä toimitetaan joukke- ja sarjaerittely (eli liitteestä näkyy kullekin joukkueelle ja sarjatasolle kohdistuvat kulut)
  • pääsarjojen erotuomaripalkkiot ja kulukorvaukset omalla netvisor-laskulla
  • seuralle myönnetään hakemuksesta tunnukset www.sbet.fi -järjestelmään, missä seuran edustaja voi tutkia joukkuekohtaisesti kuluja ja seurata laskuttamattomien otteluiden määrää ja summia

Laskujen ajankohdat:

31.10. mennessä pelatut ottelut laskutetaan marraskuussa
31.12. mennessä pelatut ottelut laskutetaan tammikuussa
31.3. mennessä pelatut ottelut laskutetaan huhtikuussa
30.4. mennessä pelatut ottelut laskutetaan toukokuussa