MyEWay

Salibandyliitto on yhdessä Eerikkilän urheiluopiston kanssa luonut valmentajan Pelipassin ostaneille palvelun, joka mahdollistaa käyttäjän luoda itselleen henkilökohtaisen tilin MyEWay-palveluun.

MyEWay (ent. MyEerikkilä) on valmennuksen ja valmentajakoulutuksen lähtökohdista rakennettu sähköinen kehittämis- ja oppimisympäristö, joka toimii suojatun yhteyden takana internetissä.

MyEWay-palvelun kautta valmentajan Pelipassin lunastanut henkilö saa käyttöönsä seuraavat toiminnot:
* Salibandyliiton valmennuslinjan
* Salibandyliiton avainharjoitepankin
* Oman henkilökohtaisen harjoitepankin ja harjoitteen piirtotyökalun.

Saadakseen piirtotyökalun käyttöön on valmentajan ensiksi täytettävä ohjelman vaatimat kohdat suunniteltavasta harjoitteesta.

Vanhoilla MyEWayn käyttäjillä kirjautumisen edellytyksenä on, että hänellä on yhteinen käyttäjätunnus (käyttäjän sähköpostiosoite) molemmilla tileillä.

MyE.Wayn monipuolisia ominaisuuksia voidaan hyödyntää pelaajan kokonaisvaltaisessa kehittymisen seurannassa ja kehittämisessä sekä erilaisten koulutusprosessien tukena. MyE.Way mahdollistaa pelaajien, valmentajien ja valmennuspäälliköiden tehokkaan yhteistyön ajasta ja paikasta riippumatta.

Pelaajan näkökulmasta MyE.Way-palvelussa on kaikki tieto, palaute ja materiaali liittyen hänen kehittymiseen, harjoitteluun ja pelaamiseen uran eri vaiheissa. Pelaaja saa MyE.Wayn kautta arvokasta tietoa omasta kehittymisestään ja tekemisestään sekä omista vahvuuksista ja kehittämiskohteistaan.

Valmentajan pelaajalle jakamien pelivideoiden ja klippien kautta pelaaja voi analysoida omaa pelaamistaan ja saada palautetta valmentajalta pelaamisensa kehittymisestä.

Valmentajan näkökulmasta MyE.Way on työkalu tukea pelaajan kokonaisvaltaisesta kehittymistä ja kehittyä itse valmentajana. Valmentaja saa MyE.Wayn kautta yksityiskohtaista tietoa joukkueensa pelaajien tasosta ja kehittymisestä.

Suunnitellessaan harjoittelua MyE.Way-palveluun valmentaja saa automaattisia yhteenvetoja oman joukkueensa harjoittelun määrästä ja laadusta. Videotyökalun avulla valmentaja voi analysoida, pilkkoa ja jakaa pelivideoita helposti MyE.Way´ssa. Lisäksi valmentaja voi arvioida ja seurata omaa kehittymistään valmentajana.

Valmennuspäällikön näkökulmasta MyE.Way on työkalu tukea valmentajan kehittymistä ja valmennustyötä sekä seurata ja tukea pelaajan kokonaisvaltaista kehittymistä.

MyE.Wayn kautta valmennuspäällikkö saa keskitetysti tietoa seuransa pelaajien, valmentajien ja joukkueiden kehittymisestä ja tekemisestä eri ajanjaksoina. MyE.Way-palveluun luotavan valmennuslinjan kautta valmennuspäällikkö voi ohjata seuran valmentajien ja joukkueiden toimintaa.

Tutustu tarkemmin MyEWay-palveluun

Lisätietoja:

Miikka Lamu
Pelaajakehityksen ja valmennusosaamisen kehityspäällikkö
Valmennusosaamisen kehittäminen, valmennuksen osaamisala ja huippuvalmentajakoulutus. Nuoruus- ja valintavaiheen pelaajakehitys MAAJOUKKUETIE-toiminnassa. Yhteispalkkaus Eerikkilän urheiluopisto.