Kansainväliset turnaukset -osallistuminen ja järjestäminen

Osallistumisesta kansainväliseen pääsarjatason joukkueiden turnaukseen tulee seuran hakea IFF:n sääntöjen mukainen lupa liitolta. Hakemus tulee toimittaa liittoon viimeistään kolme viikkoa ennen turnauksen alkua.

Muuhun kansainväliseen turnaukseen osallistumisesta on ennen ottelutapahtumaa tehtävä kirjallinen ilmoitus liittoon. Hakemus / ilmoitus on tehtävä liiton lomakkeella. Osallistuvan joukkueen on ilmoitettava otteluun osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden nimet, turnaus, ottelupaikka ja otteluaika sekä mahdollisuuksien mukaan vastustajajoukkue.

Seura vastaa pelaajiensa ja toimihenkilöidensä edustusoikeudesta ja vakuutusturvasta ko. turnauksessa. Salibandyliiton pelipassiin liittyvän Sporttiturvan voimassaolon kv-turnauksissa voi tarkistaa tuoteselosteista.

Kansainvälisen turnauksen järjestämisestä on ennen ottelutapahtumaa tehtävä kirjallinen ilmoitus liittoon. Ilmoitus on tehtävä liiton lomakkeella. Järjestäjän on ilmoitettava turnauksen ajankohta, paikka, osallistuvat seurat ja joukkueet.

Lomakkeet toimitetaan Salibandyliitolle osoitteeseen: asiakaspalvelu@salibandy.fi