Yhdessä hyvää – F-liigan naisten sarjan joukkueet järjestävät Roosa Nauha -teemakierroksen

Tehdään yhdessä hyvää! F-liigan naisten sarjassa pelataan viime kauden tavoin Roosa nauha -teemaottelut, jotka kannustavat tekemään yhdessä hyvää ja kerryttämään F-liigan yhteistä Roosa nauha -hyväntekeväisyyspottia.

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 4.10.2024 ja F-liigan naisten sarjan joukkueet ovat mukana tämän vuoden Roosa nauha -kampanjassa. Roosa Nauha -kierros pelataan tänä syksynä 25.–26.10. Tällöin jokainen naisten sarjan 12 joukkueesta pelaa yhden ottelun – kotona tai vieraissa.

– Tuo aivan erityisen merkityksellisyyden tunteen Roosa Nauha-ottelutapahtumiin, kun jokainen pelaaja sekä mahdollisimman moni joukkueen taustoista sekä yleisöstä kantaa matkassaan Roosa nauhaa. Näin me teemme yhdessä ja yhteisöllisesti hyvää tärkeän asian eteen – suurella sydämellä – yhdessä, F-liigan hallituksen ja naisten johtoryhmän jäsen Suvi Nurme kiteyttää.

– Se, että jo toistamiseen kaikki 12 naisten sarjan joukkuettamme osallistuu kampanjaan on salibandy-yhteisöltä vahva näyttö tärkeän asian puolesta. Lähes jokaisella meistä on lähipiirissään joku, joka on sairastunut syöpään, itsellänikin. Toivo paremmasta auttaa jaksamaan ja kannustaa osallistumaan syövän vastaiseen tutkimustyöhön ja keräykseen tänäkin vuonna. Syöpäsäätiön maksuton tuki- ja neuvontapalvelu on korvaamaton hädän hetkellä, F-liigan naisten sarjan johtoryhmän puheenjohtaja Mikko Aikko tunnelmoi.

F-liigan Roosa Nauha -ottelut:

Pe 25.10.
ÅIF – PSS klo 18.30

La 26.10.
SaiPa – Classic klo 14.00
Welhot – FBC Loisto klo 15.00
Koovee – EräViikingit klo 15.30
SB-Pro – O2-Jyväskylä klo 17.00
Rankat Ankat – TPS klo 18.00

Meitä ei pysäytä mikään – osallistu keräykseen!

Kuka tahansa voi osallistua yhteisen keräyspotin kerryttämiseen F-liigan Roosa nauha -kampanjasivulla.

Tutustu ja tee lahjoitus!

Varoja syöpätutkimukselle jo vuodesta 2003

Roosa nauha -keräyksellä on kerätty varoja syöpätutkimukselle jo vuodesta 2003. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Keräyksessä nostetaan vuosittain esille eri syöpien tutkimusteemoja. Vuoden 2024 keräyksen tutkimusteemana on keuhkosyövät.

Lue lisää Roosa nauha -kampanjasta!

F-LIIGAN KERÄYS

Jaa artikkeli