Viiden vuoden jatkosopimus: Oxdogin ja Salibandyliiton tiivis yhteistyö jatkuu

Oxdog toimii jatkossakin yksinoikeudella Salibandyliiton virallisena mailakumppanina sekä maajoukkueiden ja Säbäkipinän salibandyvarustekumppanina.

Salibandyliitto ja mailavalmistaja Oxdog ovat sopineet monivuotisesta jatkosopimuksesta. Tuore sopimus on viisivuotinen ja se ulottuu aina kevääseen 2029 asti.

Oxdog on ruotsalais-suomalaisessa omistuksessa oleva salibandyyn ja padeliin keskittynyt merkki, joka on perustettu 2011. Salibandyliiton kumppani Oxdog on ollut kesästä 2020 lähtien.

– Kuluneen neljän vuoden aikana Oxdog on vakuuttanut meidät paitsi upean palvelun, mutta myös laajan ja laadukkaan varustetarjonnan saralla. Valtaosa maajoukkuepelaajistamme luottaa omassa seura-arjessaankin Oxdogin tuotteisiin. Oxdog aktiivisena ja Suomen näkyvimpänä salibandytoimijana on meille ihanteellinen kumppani, SSBL Salibandy Oy:n myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko kommentoi.

Oxdog näkyy ja kuuluu kaikkien seitsemän Suomen salibandymaajoukkueen matkassa. Tämän lisäksi mailavalmistaja on mahdollistamassa mm. eskariviikkoja ja Säbäkipinä-toimintaa – näin Salibandyliitto ja Oxdog liikuttavat yhdessä ihmisiä laajasti lajin parissa.

Maajoukkueilla on edessä historialliset ajat, sillä joulukuussa 2024 pelataan miesten MM-kisat Malmössä, elokuussa 2025 The World Games -tapahtumat Kiinassa ja joulukuussa 2025 naisten MM-kisat Tshekissä. Vuosina 2026 ja 2027 upea maajoukkueputki huipentuu miesten ja naisten kotikisoihin Suomessa. Miesten kisat pelataan 2026 Tampereella ja naisten 2027 Turussa.

– Olemme Oxdogilla erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen. Yhteistyö on toiminut erinomaisesti ja tämä on ollut meille erittäin tärkeä kumppanuus merkittävässä kasvussamme niin suomessa kuin kansainvälisestikin. Haluamme omalta osaltamme olla mukana viemässä suomalaista salibandya eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä, Oxdogin Marko Sompa sanoo.

Linkki: Oxdogin verkkosivut

Jaa artikkeli